2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقدر بچه ها رو لوس میکنین

باید درس بخونندیگه

مگه تو این سن وظیفه دیگه ای هم دارن؟ 

با برنامه ریزی درست هم به تکالیف شون میرسن هم بازی و تفریح

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

من با معلمایی که مشق به اندازه و درست و به درد بخور میدن کاری ندارم(دمشونم گرم که مشق میدن)

ولی اون بیشعور و مغز هایی که مشق برا مادر و پدر یا نقاشی های از روی کتاب که بدرد هیچ گهی نمیخورن میدن واقعا رو مخن

رسما مغز ندارن

خودم معلمم البته دبیرستان با استارتر هم کاری ندارن ولی خداییش چرا همه از معلما بد میگن یعنی مثلا دکتر،پرستار،کارمند چمیدونم همه مشاغل کارشون بی عیب ونقصه فقط موندن معلما که اصلاح بشن یه کم هم منصف باشیم .انتقاد رو موافقم و نود درصد معلما دارن تخریب میشن بقیه مشاغل گل و بلبلن

بدبخت معلما یه زمانی حرمت داشتن.تکلیف میدی بدی نمیدی بدی.نمیدونیم به ساز کی برقصیم .دانش آموز پایه چ ...

کلا انکار مردم ما بخیل شدن. فقط معلما نیستن چشم دیدن هیچکسو ندارن. به همه میپرن. معلم یه طرف، استاد یه طرف، دکتر و پرستار هم یه طرف. با همه دشمنن. حالا اگه یکیشون هم مشکل داشته باشه از یک قشر، همه رو با چشم بد نیبینن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من با معلمایی که مشق به اندازه و درست و به درد بخور میدن کاری ندارم(دمشونم گرم که مشق میدن)ولی اون ب ...

اونا مشق برا پدر و مادر نمیدن

متاسفانه بچه های شمان که انقدر بی عرضه و بچه ننه بار اومدن که نمیتونن حتی یه قیچی دست بگیرن و دست ورزی انجام بدن و کاردستی و نقاشیشون رو میندازن گردن پدر مادرشون و پدر و مادرم به جای اینکه تسهیلگری کنن عین نوکر می شینن براشون انجام میدن چون اگه انجام ندن شاهزاده ی بچه ننشون دهنشو یک متر باز میکنه به آبغوره گرفتن 

خودم معلمم البته دبیرستان با استارتر هم کاری ندارن ولی خداییش چرا همه از معلما بد میگن یعنی مثلا دکت ...

بعضی معلمت خیلی بدن مثلا ما معلم داشتیم جلو همه ابروتو میبرد یکی اشتبا کرد بود یه تبیه سختی میگفت 100 بار رو درس بنویس فلان

استار عزیز می‌دونم وقتی کلاس ها مجازی میشه فشار و استرس حاکم میشه اما بهتر بود همین سوال از معلم بچه آن می‌پرسید و اول سال بدونید روش کار معلمش چیه ؟ 

با این لحن صحبت نه تنها مشکلت حل نمیشه بلکه هر کس ممکنه برداشتی از شخصیت خودت داشته باشه 

معلم هم معلم های قدیم درست گفتی چون دانش آموزان و مادرهای قدیم حرمت ها حفظ میکردند