2777
2789

منم مثل تو بودم اما فکر کن یه خدایی داری هم دوستت هم باباته هم مامانت تازه همه راز هات هم میدونه و به کسی نمیگه هروقتم کارش داشته باشی میاد و کمکت میکنه شاید گاهی وقتا فکر کنی پیشت نیست اما تو باید اول باورش کنی وقتایی حتی خود منم عصبی میشم و یچی میگم به خدا جونم که پشیمون میشم فکر کن چقدر مهربونه که منو میبخشه  میتونم یک اعترافی بکنم که خدا جونم هیچوقت کم نذاشته تو نداری منو گشنه نذاشته و یه کمکی رسونده امیدوارم بخاطر اشتباهاتم ببخشتم پس بدون خدا همه کس ماست 

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدای سرت ک قدت کوتاهه. اصن زشتی(ک مطمئنمممم نیستیی. توهم زدی)، ارزش نداره ک بخاطر این چیزا فرصت زندگ ...

هیچی حالم و خوب نمیکنه .. وقتی هیچکس نگامم نمیکنه وقتی هیچ دوستی ندارم .. وقتی همه ازم بدشون میاد بیشتر از همه خودم از خودم بدم میاد..

خو اخه کسی که میگه خودکشی یعنی رسیده اخر خطتو هنو وسطاشی که به فکر گناهشیصرفا فقط درگیر یه روزمرگی ت ...

هیچکدوم از همسن و سالام ۶ ۷ تا موی سفید ندارن از الان..

من معنی این زندگیو نمیفهمم..

هیچکدوم از همسن و سالام ۶ ۷ تا موی سفید ندارن از الان..من معنی این زندگیو نمیفهمم..

میتونه دلیل ارثی باشه میتونی بیماری خاص باشه

خب الان که چی!؟

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هیچی حالم و خوب نمیکنه .. وقتی هیچکس نگامم نمیکنه وقتی هیچ دوستی ندارم .. وقتی همه ازم بدشون میاد بی ...

خب اعتماد بنفس داشته باش دختر

مقصر اون کسیه ک اومد لب قلمبه و بینی اندازه نخود و زاویه فک رو ملاک زیبایی قرار داد... تو وقتی عاشق خودت باشی،این روی ناخودآگاه بقیم تاثیر میزاره و بهت جذب نمیشن دیگه

میخای عکستو بزار نظرواقعیمو بگم

تو تاپیکای جهیزیه و دکوراسیون خونه تگم کنید😍🙏
هیچی حالم و خوب نمیکنه .. وقتی هیچکس نگامم نمیکنه وقتی هیچ دوستی ندارم .. وقتی همه ازم بدشون میاد بی ...

خدا چی فکر کن به سلامتیت خیلی ها بدن سالمی ندارن اما زیبان اونا خوشحالن؟ 

تو رفیقی مثل خدا داری دوست میخوای چیکار 

من دختر شیطون و بازیگوشی هستم اما خدا همیشه هوامو داره و خیلی دوسش آرم تاپیک های قدیمیم رو ببین همش ناراحتیه و خودکشی اما وقتی خیلی توجه دیدم خیلی کارای خدا واسم بزرگ بود دیگه خودکشی رو فراموش کردم شاید ناراحت شم وقتایی اما خودکشی رو اصلا نمیپسندم

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.