2777
2789

بهروز یه بنده خدایی همین سوال رو ازم پرسید  منم چون مشاوره دادن کاراصلیمه شروع کردم توضیح دادن که فلان روش دردداره وفلان کار امکانش ضعیفه ولی بهترین کار اینه ......نه دردداره نه آدم اذیت میشه ،،

آلان میرم بهشت زهرا برادیدنش ۵سال گذشته 

توقسال خونه کار می‌کنه 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنننن

ارزش نداره

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی

میخوای چکار کنی اونوقت

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

دوستان ازونجایی ک بنده ۳ ترم حقوق خوندم در آیت حد میدونم که اگه به صورت مجازی به کسی بگی که خودتو بکش و یا راه روش کشتن یاد بدی اگ اون فرد خودشو بکشه شما قاتل محسوب میشی🫡

بابا به مامان چیزی نگو🥲

دوستان ازونجایی ک بنده ۳ ترم حقوق خوندم در آیت حد میدونم که اگه به صورت مجازی به کسی بگی که خودتو بک ...

من بهش گفتم تصور کنه که مرده اما نمیدونم تصور کرد یا نه بلع درسته حق با شماست 

نه تنها صورتت بلکه دلم میخواهد قلبت را ببوسم❤️