2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 241562 بازدید | 2452 پست
دوستان این یه گروه ایتا با اجازه و موافقت استارتر زده شد که این جمع اونجا دور هم جمع بشیم و فقط با ص ...

صفحه ۱۳۹ این پست برای پیوستن به گروه ایتا هرکی خواست بیاد درد و دل کنیم 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
ابراز پشیمانی هم کردن؟؟؟؟الان خواهرت وضعش بهتره یا دختربیسواد؟

ابراز پشیمانی چه فایده ای داره

خداروشکر خواهرم معلم شد دوباره ازدواج کرد دوتا دختر ناز خدا بهش داد زندگیس عالی  شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا مادر من یزیدی بود برا خودش بی احترامی نبود که به مادربزرگم نکنه جلو چشم ما اداش رو در می آورد ا ...

مادر من در ظاهر مثلا خودش رو صبور نشون میداد.. ولی منو که میزد هیچ، همیشه پشت سرشون بد و بیراه میگه..... پشت گدرم هم حرف می‌زد، این باعث شده که من الان بالای 30 سالمه شاید تو این سی سال به اندازه ی100 کلمه هم با پدرم حرف نزدم، باز جالبیش اینه میگه تو بدی.. شما با پرتون چرا حرف نمیزنید؟ چی بگم من، من دچار یه ترس و اضطراب شدم 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

من شدید در فقر دست و پا میزدیم تا دهم دبیرستان فقط یک بار یک نفر مانتو شلواری برام خرید.  

قبلش همون خانم کهنه دخترشو که یکسال ار من بزرگتر بود برام می آورد 

خیلی گرسنگی کشیدم تو مدرسه بی نهار بی صبحانه لاغر 

دقیقا ،هرجی واسم میگیره میگه خونه بابات ازینا داشتی 😂😂 از درد این حرف دیگه خندم میگیره

ببخشید ک اینطور میگم اما خیلی بی‌شعور و نفهمه شوهرت خانواده من از آدمای سرشناس شهرن لای پر غو بزرگ شدیم اما الان نزدیک س ساله ورشکست شدیم با یکی از فامیل نزدیک عقد کردم وضعشون قبلا افتضاح بود الان بهترین نسبت ب قبل زیاد با هم اوکی نیستم اما تا الان هر چی هم گرفته باشه برام یا ازش بخوام رو تو سرم نکوبید 

حتی چن بار  یواشکی ب بابام پول میده یا داداشم ک سربازه براش پول می‌فرسته و دم نمیزنه

ب خاطر بی پولی تنها تیکه طلایی ک داشتم انگشتر نامزدیم بود ک چند روز پیش ب خاطر بابام و برای نون شب فروختمش پول ریختم حساب بابام باز میگم عیبی نیست فقط بابام شرمنده مامانم و ما نشه 

خدا هدایتش کنه نمن مادرم برای پدرم هم زن خوبی نبود سر هیچو پوچ ابروش رو میبرد

همین رفتارا باعث شده من نتونم الان زندگی خوبی داشته باشم و همش افسرده، نا امید...... گریزان از آینده..... همش استرس و اضطراب و... 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
من یاد ندارم تا کلاس سوم دبیرستان حتی یک ژاکت کسی برام خریده باشه تمام زمستونا یخ میزدم از سرما یک ک ...

الهی میدونم .میفهمم .ولی کاری نمیشه کرد .گذشت

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
امشب داشتم گوشت تفت میدادم واسه لوبیاپلو یه دفعه یاد گذشته افتادم حالم بد شد ،یه جور با حسرت نگاه گو ...

منم از بس بدبخت بودم که آلان کلی پول در میارم از قبل کلاس خصوصی و عمومی و ...

ولی لیاقت اینو در خودم نمیبینم که لباس زیبایی بپوشم یا طلاهامو بپوشم یا برم رستوران حسابی کیف کنم 

چون تا پانزده سالگی کهنه فامیل می آوردن می پوشیدم و نان خشکم تو سفره نبود 

لعنت بر گذشته ما 

من بهترین جهاز رو با خودم بردم خونه شوهرم 

هیچی کم نداشتم حتی الان بعد از گذشت 15 سال اصلا لازم نشده که بخوام وسیله ای یا حتی ظرفی برای خونه بگیرم. 

اما مادرشوهرم همش میومد بهانه های بنی اسرائیلی میگرفت یه روز میگفت چرا فلان وسیلتو فلان مدل نگرفتی چرا فلان رنگ نگرفتی من اصلا خوشم نمیاد و راضی نیستم یا میگفت چرا به پسرم میگی بریم لباس بخریم من دخترامو شوهر دادم انداره چند سال لباس نو بهشون دادم که نرن خرید لباس. 

و الان جوری شده که سالی یبار مانتو رو به زور میخرم لباس خونه هم که هر کدوم رو چند ساله دارم میپوشم به خاطر نداشتن لباس خیلی از مهمونی ها رو نرفتم 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40