2777
2789
عنوان

خانواده شوهر و دردسر

42 بازدید | 2 پست

سلام چند وقت پیش جاریم زنگ‌زد سر دروغ بافیاش یا من دعوا کرد کلی حرف بازم کرد  من به شوهرم انتقال دادم چون خودم. یک تماساشو جواب ندادم با شوهرمم دعوا کرده بود مثل اینکه شوهرم می‌دونه اون دروغگوعه حقوق به من داد بعد دوسه هفته شوهرم با زنداداشش و داداشش روبه رو شده شب یلدا(من نبودم دانشگاهی) به. زنداداششو تحویل نگرفته حرفایی م که به من زده زنش رو به داداشش گفت (چون داداش و زنداداشش منو بلاک کردن)دیگه داداششم گفته نه زن من کاری نکرده و چرت و پرت

شوهرمم میگه اون طرفدار زنشه منم طرفدار توعم ولی داداشم برام بازم عزیزم اما عزیزترین کس م تویی 

شما از رفتار شوهرم برداشتتون چیه؟

اینم بگم برادر شوهرم همش میگه روبه رو شن با هم ک یه شوهرم گفتم من درس و کار دارم بیکار نیستم مث اون خانوم وقتمو تلف کنمشوهزمم گفت باشه منم. یک تا عید م عروسیمه نمیبینمشون میرم خونه خو م ک یه شهر جدا از ایناس وسایلمو بچینم فروردین عروسیمه.

عزیزم یا واقعا تاپیکات سرکاریه که دو تا موضوع رو گذاشتی و انقدر به هم ریخته ای یا واقهااا یک بچه نابالغی که ازدواج کردی و با همین فرمون به زودی فاتحه زندگیتو خواهی خوند

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عزیزم یا واقعا تاپیکات سرکاریه که دو تا موضوع رو گذاشتی و انقدر به هم ریخته ای یا واقهااا یک بچه ناب ...

دوتا تاپیک‌گذاشتم چون دوتا مشکل دارم

اولی ش برام مهم نیست چون شوهرمه اما این مهمه برام چون خیلی اذیتم من کار بدی نکردم برا همین دلم میسوزه

شماهم عزیزم اگه فک میکنی من مشکل دارم تاپیکمو جواب نده من فقط مشکلمو گفتم 

شما چه میدونی چه چیزایی سزمن اومده امشب و روزای قبلش 

که میای میگی فاتحه زندگیتو می‌خونی شما فقط یه خواننده ای نیاز به پیش بینی زندگی من نیست تونستی مشاوره بده نتونستی هم فدا سرت رد شو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.