2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 234462 بازدید | 2432 پست
یک عروسی رفتم چون لباس خوب نداستم هنوز تو ذهنمه. شاید رد شده اما خیییلی روزا با عذاب وجدان خریدن ردش ...

چرا نمکدون نداشتین 

میدونی پدر من وضعش انچنانم بد نبود.ینی گاهی خوب بود گاهی بد .ماهم با کفش سوراخ میشد بریم مدرسه .مادرم وسایل میخرید ولی نیریخت بیرون 

مثلا ظرفارو میریخت بیرون 

یا فرش هارو میفردخت مارو رو یه تیکه موکت مجبور میکرد زندگی کنیم و هزاران هزار بلایی که سرمون می اورد میگفت فلانی اومد خونه دعا ریخت باید بدیم بره .حوصله تلوزیون نداشت تلوزیون رو میداد به نون خشکی .بلاهایی که سرم اوردن تمومی نداره .ازدواج کردم راه دور مجبوری.یه سال رفتم خونه پدر شوهرم  عقد بودم گفتن میخایم بیایم خونتون.به مادرم زنگ زدم خونه رومرتب کن .وقتی رسیدیم دیدیم خونه فقط موکته همه چیزو فروخته و دوسه تا پتو که روهاشو کنده نمیشد خوابید.گازو فروخته بود رو گاز کوچیک تک شعله خورلک پزی اول مرغ پخت بعد برنج ۸ساعت طول کشید.من داغون شدم.بعد بهش گفتم اینجوری بود چرا گفتی بیان.گفت دزدی که نکردم جن  ده که نیستم  نداری که عار نیست.حالم ازش بهم میخوره .الان ۱۵ ساله ازدواج کردم دلم‌نمیخاد ببینمش مجبوری هر چندسال میرم اونم انقد بلا سرم میاره تو تاپیکای قبلم هست فرار میکنم.مریض روانیه.منم یه ادم با کلی عقده شدم.کل دوران تحصیلم یکبار مدرسم نیوند بی تفلوت بود مادر اگه اینه مس اون مادرایی که میگن بهشت زیر پاشونه کیان؟؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
ما هم نمکدون هم نداریم 🙂 وسایلامون وسط حاله وسایل کهنمون 🙂خجالت میکشم خیلی

چرا وسط حال .چا سرجاشون نمیزارین؟

پست قبلی منو بخون به اون خاطر پرسیدم اخه ما ه اینطوری بودیم 

فکر میکردم فقط ما اینجوری هستیم 

برام سواله ایا کس دیه مثل ما بودن

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یاد ندارم تا کلاس سوم دبیرستان حتی یک ژاکت کسی برام خریده باشه تمام زمستونا یخ میزدم از سرما یک ک ...

وای چرا اینو گفتی الان کمد و میز ارایشم پر کرم و لوازمه ولی فقط میخرم عقده دارم استفاده نمیکنم چون دل ندارم دیگه.....

سلام دوستای گلم 

بیشتر این چیزهایی که گفتید من تجربه کردم

اما شاید باور نکنید ،با خوندنشون اصلا حالم بد نشد ،شاید اگه چندسال میش بود طولانی ترین کامنت از من میشد،

من تمام حس و حالتون را به طرز وحشتناکی تری تجربه کردم،شب و روز فقط به خ و د ک ش ی فکر کردم،مشت مشت قرص اعصاب ،اما امروز اصلا حالم از یادآوری خاطراتم بد نشد،

اول مدیون خدای بزرگم هستم بعدم استاد علی مقدم،

با فایلهای این استاد می تونید تا حد زیادی دردهاتون را التیام بدید،

ی چله دارن به اسم شهد و شکر ،من تو اون چله برای تمام دردهام شکرگزاری کردم،اشک ریختم درد کشیدم و براشون گفتم شکر،

شکرگزاری نور و پاک کننده هست و اینجوری به فکرم اجازه ندادم جولان بده،

هزینه ش فقط چند دقیقه گوش دادن به فایل هست 

ارزش یکبار شنیدن داره ،هرچند منم خودم بارها و بارها گوش دادم،

جوشن کبیر را هم شرح دادن که نور امید به قلب هاتون می تابه ،مطمئنم

و اینکه دیگه خاطراتتون را جایی نگید،بنویسید و پاره کنید ولی جایی بازگو نکنید 

🌺 
واسم خواستگار پولدار اومده بود پسرخالم به خالم میگفت این چراداومد خواستکاری این ، اینا خانواده بزرگی ...

واه واه واه...مرد گنده پسرخاله ت چه خاله زنکیه...!

غروب شد و 🌅 دوباره قلب من❤ پر از ترانه شد🎼🎶 غروب آمد 🌅و هوا هوای عاشقانه شد🏝🏖😌
چرا نمکدون نداشتین میدونی پدر من وضعش انچنانم بد نبود.ینی گاهی خوب بود گاهی بد .ماهم با کفش سوراخ می ...

کاراش چقد بی منطقه ادم حرصش میگیره

اگر از اول وسیله نداشتین عیب نداشت،ولی اینکه میرفته میفروخته و دربو داغون میخریده ادم تعجب میکنه.چه دلایلی داشت واسه این کاراش😐

پدرت هیچی نمیگفت؟

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

کلاس سوم بودم سال۷8.من شاگرد ممتاز کلاس شدم.معلم گفت به مامانت بگو برات جایزه بخره سر صف بهت بدیم. م ...

💔💔💔

مدارس هم با این برنامه هاشون.چقدر بیشعورن که فکر نمیکنن شاید یک خانواده نتونن تهیه کنن و اون بچه غرور و شخصیت داره جلو بقیه. یه جامدادی و یه کتاب قصه دیگه چی یه که خود مدرسه نتونه بخرتش؟ شماام اصلا ناراحت نباش گذشته ها گذشته عزیزم🍓❤💋

الان باشازدواج کردی یا چی ؟

نه ۱۵ سالم بودخواستگار داشتم مامانم گفت نشون کردس طرف همیرمم گفتن بگین نشون کرده کی که ما راضیتشونو بگیریم .خورد ب گوش خونه داییم گفتن نه ما نمیگیریم رضایت دادن بعدش همسرم پاپیش گزاشت و ازدواج کردم 

نداشتن پول و‌امکانات به کنار فقر و بدبختی به کنار 

مادر من به شدت بیشخصیت و سلیطه و یددهن بود 

ما اون‌موقع سرویس اینا نداشتیم خودمون میرفتیم مدرسه 

دوستام میومدن مثلا دم در خونه ما منو‌صدا میزدن بریم مدرسه مادرم‌ جیغ میزد سرشون فش میداد میگف گم‌شین و ابروی منو‌میبرد .😟😟😟😟..

ما یه ذره خونه بازی میکردیم داد میزد کتک میزد فرداش میمد مدرسه جلو دوست و‌معلم شکایتمونو میکرد به معلما میسپرد مارو بزنن😡😡😡 

یه عادت مسخره هم داشت تا یه ذره با بابام‌حرفش میشد یا خاستش نمیرسید اب میریخت رو‌خودش وانمود میکرد بنزینه و فندک میگرفت دستش فریاد میزد همه در و همسایه ها میریختن تو‌کوچه میرفتن بالا پشت بوم نگا میکرد دیگه کم کم براشون عادی شده بود و الانم متاسفانه بعد سالها کسی مارو‌ میبینه بهم نشون میدن یواشکی میگن دختر فلانیه همون زنه روانه سلیطه هرروز خودکشی میکرد 

فک‌کن وسواسی بود در حد بیماری هررروز به بهانه میکروبکشی یه چیزی تو‌خونه اتیش میزد 😡

واه واه واه...مرد گنده پسرخاله ت چه خاله زنکیه...!

واسش عجیب بود یه خانواده پولدار اومدن خواستگاری من چون از نظرش نه قیافه داشتم نه موقعیت خانوادگی

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
واسش عجیب بود یه خانواده پولدار اومدن خواستگاری من چون از نظرش نه قیافه داشتم نه موقعیت خانوادگی

واااای چقدررررر فضولههههه اصلا به اون چه؟؟؟؟؟😤😤😤😤😤😤😤