2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 241562 بازدید | 2446 پست
تک تک شو کشیدم تک تک شو با چشمای نمناک خوندم ، یادمه بچه بودیم وقتی مریض میشدیم بابام با هزار توپ و ...

الان از اون مراحل زندگی گذشتی؟🥺

من گذشتم و الان زندگیمون خیلی بهتره

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تموم ذجرهایی ک کشیدم یادم اومد.فک میکردم فقط من انقد با نداریو بدبختی بزرگ شدم‌.تک تک اینایی ک میگین رو من یه جا تو یه زندگی تجربع کردم.الانم ک ازدواج کردم روحی روانی دارم عذاب میکشم

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
۱۶صفحه خوندم،از یطرف گفتم خداراشکر ما اینجور نبودیم از یطرف دلم بدرد اومد پدر من ادم ساده ای هست،ماد ...

عزیزم سندروم داون ک از قیافه شون مشخص

خواهرات قبول نمیکردن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
۱۶صفحه خوندم،از یطرف گفتم خداراشکر ما اینجور نبودیم از یطرف دلم بدرد اومد پدر من ادم ساده ای هست،ماد ...

چقد سخته واقعا 🥲

من بخاطر اینکه لباس نداشتم عروسیا نمیرفتم خجالت میکشیدم

منم دقیقا. من دانشگاه دولتی تهران می‌خوندم و تک والدینی بودم مامانم معلم. هزینه خورد و خوراک و رفت و آمد و کتاب اینا میداد مامانم طفلک ولی دیگه پول نمی‌رسید که لباس مهمونی و عروسی بخرم. منم عروسی ها رو نمی‌رفتم. مثلا تقریبا از دبیرستان مجالس نرفتم تا پایان لیسانس. زیاد نارحت نمیشدم البته

اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه

اینا رزقیه که الان بهت داده خدا

پس تحقیر و حرفهای دیگران رو پشت گوش بزار و لذت ببر 

همه حرفاشونو به خدا واگذار کن

خیلی حرف ها شنیدم که دیگران می زدن و با رفتارشون نشون می دادن یاد گرفتم وقتی اشکِ گرم  که بر اثر رفتارای اونا می ریختم و زورم نمی رسید فقط این ذکرو گفتم

(افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد)

هنوزم واگذار می کنم

البته که گاهی جواب گرفتم و خیلی وقتها هم هنوز واگذار می کنم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

هعیییبه خاطر هرچی که فکر کنی تحقیر شدم همین چند وقت پیش خواهر نامزدم (قبل از نامزدی ) بهم گفت گداگشن ...

خواهر شوهر منم سعی میکرد بهم غیرمستقیم بگه تازه به دوران رسیده  چون با کار و تلاش توی دو دهه اخیر خودمونو بالا کشیدیم

تو مدرسه خوراكي نميخوردم نداشتم يكبار كه خريدم يه دختر پررو بهم گفت چه عجب تو مدرسه هميشه تنها بودم ...

چه جالب

منم دقیقا فتوکپی تجربه تورو داشتم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
امشب داشتم گوشت تفت میدادم واسه لوبیاپلو یه دفعه یاد گذشته افتادم حالم بد شد ،یه جور با حسرت نگاه گو ...

عزیزم خیلی درکت میکنم

منم کودکی فقیرانه داشتم

اما حتما باید بریم پیش روانشناس 

ترومای شما گویا خیلی عمیقه هنوز. برای سلامتیت خوب نیست

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها به گروه ایتا به اجازه و موافقت استارتر زدم در جهت همین موضوع

برای رهایی از تروماهای کودکیمون

میتونید اونجا هم عضو بشید تا دوستان هم درد همو گم نکنیم و بتونیم بدون ترس از قضاوت شدن اون جا از رنجش هامون بگیم

لینکو ص ۱۳۶ گذاشتم پبدا نکردین بهم درخواست دوستی بدین براتون بفرستم نمی‌دونم چرا نمیتونم الان لینک بزارم

خانما میتونم یه سوال بپرسم البته ببخشید اینجا پرسیدم🙏🏻

میگم چرا نمیتونم تاپیکم رو قفل کنم؟؟وقتی میزنم روی تاپیک هایی که ایجاد کردم اصن تاپیک بالا نمیاد که قفلش کنم 

کسی نمیدونه باید چیکارش کرد؟

خدا ظلم این معلما و مدیرا رو به خودشون برگردونه،بخدا پول دادن کمک کردن،روز معلم دادن همچی اجباری بود ...

یادمه دبستان بودم نزدیک روز معلم معاونمون
اومد سر صف گفت روز معلم یا یک شاخه گل یا یه جلد کتاب از شهید مطهری
با این که وضع بچه های مدرسه خوب بود

سلام چند نمونشو بگم :

هیچوقت توعروسی ها لباس نداشتم ،حتی عروسی خواهر و برادرم ،ومجبور بودم از بچه های فامیل لباس قرض کنم

هیچوقت اون عروسک خوشگلی که چندان گرون هم نبود برام نخریدن و آرزوش به دلم موند ،تو مدرسه هیچوقت پول توجیبی نداشتم تغذیه بخرم و خوراکی نداشتم ،همیشه لباس کهنه های خواهربزرگترمو توی مدرسه میپوشیدم و مانتوشلوار نو برام نمیخریدن، کلاس اول ابتدایی تا چندوقت کیف نداشتم و کتاب دفترامو توی پلاستیک دسته دار میذاشتم و میرفتم مدرسه(این از همه بدتر بود)،هیچوقت توی اردوها نتونستم شرکت کنم ،هیچوقت روز معلم نمیتونستم چیزی واسه معلما بخرم و سرافکنده میشدم ،خواستگار که برام میومد خونمون مبل و کاناپه نداشت ،عید ها همیشه دوس داشتم لباس نو برام بخرن و هیچوقت نخریدن ،درداور ترین نکته اینه که بابام وضعش معمولی بود اما از رو خساست خرج نمیکرد ،هرگز نمیبخشمش و ازش نمیگذرم،مامانمم هیچوقت نمیبخشم که بی زبون بود و نتونست ازمون دفاع کنه و از بابام پول بگیره برام 

الان خودم کار میکنم و درامدمم خیلی بالاست ،هرچی بخوام میتونم بخرم ،اما چه فایده ،تروماهای دوران کودکیم که جبران نمیشه ،ادم فقط یبار میتونه کودکی و نوجوانی کنه 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
کاش پدرومادرا یادمیگرفتن وقتی شرایطشو ندارن بچه نیارن

حق به توان هزار