2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 204324 بازدید | 2247 پست
ای وای جواب خدارو چی میخواد بده اون مادر اخه ای خدا ای خدا قلبم درد گرفت بجان بچه هام

باور میکنی اللن وضعمون خیلییی عالیه مثلا خاهر کوچیکم‌برا مادرم  راننده شخصی میگیره لباس میلیونی طلا همه جی ...

ولی من اسمش میاد توش قلب  دارم یه ساعت کنارش بشینم یه ملیون بار دعوامون میشه 

انه زندگی بلده نه  فتار نه اداب معاشرت نه گذاشت‌ ما یاد بگیریم فک‌کن تو این گرونی با زحمت برا خونه گوشت میخریم یواشکی تیمه تیکه برمیداره پرت میکنه برا گربه های مریض 

فک‌کن ما هزار بار بگیم این ماست سفیده میگه خفه شید احمقا کودنا منو چی فرض میکنید اما دختر همسایه بگه این ماست قرمزه میگه وااای چه دختری چه خانومی یاد بگیرید بیلیاقتا 💔💔 

قبضای خونه رو‌ما پرداخت میکنیم اما خرف مارو باور نمیکنه بیسواده میبره قبضارو به دختر پسرای همسایه نشون میده میگه ببینید پرداخت کردن بچه هام قبضو؟؟؟دروغ نگفته باشن؟ما لیسانسیم اونا خانه دارو کم سواد حرف اونارو به ما ترجیح میده 

خاهرم از ترکیه براش ۷۰۰ تومن داده کرم برا پادرد ایناش برده کرمو ۱۸۰ فروخته به زن همسایه میگه پول لازم بودم 😡😔

منم مثل تو بودمیادمه شوهرم که اومد خواستگاریم پنج سال پیش بود ، من هیچی نداشتم بپوشم:) چادر و قرض کر ...

منم هیچی نداشتم، خواستگار میومد با مانتو شلوار و شال میومدم جلوشون ، یه نگاه به سرتاپام و وضع خونه میکردن و د برو ک رفتیم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مادرم تو خونه های مردم کار میکرد من و خواهر کوچیکمم صبحای زود بیدار میکرد با اتوبوس میرفتیم خونه ...

من مردم با این پست💔💔💔

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
استارتر نمیتونی بری سرکار؟ یکم پس انداز کنی و دهن شوهرت رو بببندی بعد اقدام کنی

نمیذاره برم سرکار از اول قبل ازدواج بهم گفت

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یادمه راهنمایی بودیم داداش دوستم کافه داشت ذرت مکزیکی میاورد مدرسه دوستام میخریدن من پول نداشتم هیچوقت بخرم هنوز ک هنوزه بوش از یادم نمیره میگفتم خدایا یعنی چ مزه ایه.میگفتن تو چرا نمیخری میگفتم دوست ندارم  خوشم نمیاد😒

آره عزیزم حتما اینچ کارو بکن مردها بی چشم و رو ئن منم دیروز شوهرم کلی حرف بارم کرد که پدرت نه یلدونه ...

شوهر منم چشمش به اوناس اونا هم بیخیالن ،تصمیم گرفتم کم کم بخرم خودم بذارم پیش مامانم بگم بعدا حامله شدم بیاره واسم

باور میکنی اللن وضعمون خیلییی عالیه مثلا خاهر کوچیکم‌برا مادرم راننده شخصی میگیره لباس میلیونی طلا ...

تحمل چنین ادمایی سخته ولی سعی کن بیخیالی طی کنی وگرنه اون که متوجه کار بدش نیست خودت اذیت میشی با حرفات فقط غصه خوردم الان متاهلی؟

زندگی یک شور است زندگی