2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 111127 بازدید | 1388 پست
نه تو هر جامعه ای هست و عادیه و به ما ربطی نداره خب وقتی ناتعادلی هست یعنی یه جا بی انصافی شده دیگه ...

وای کع نمیدونی چیا کشیدیم 

زمستون بابام میرفت بندر عباس کار می‌کرد عید برمی‌گشت ما سردسیری بودیم 

عید شد بابام نیومد اون موقع موبایل نداشتیم 

بی خبر از بابام یه قرون پول نداشتیم 

همسایه پایینی مون خدابیامرزه اومد به مامانم گفت درو قفل کن عید بیرون نیاید درو برا کسی باز نکن 

نمیدونم مامانم چی بهش گذشت اون روزا 

ولی من داغون بودم منو داداش کوچیکم از صب که بیدار می‌شدیم میرفتیم سر خیابون مینشستیم منتظر بابام 

اون ۴ سالش بود من ۷

آخرش عید شد و نیامد یادمه شب گریه مادرمو دیدم رفتم تو جام اینقد گریه کردم تا خوابم برد 

بابام قبل از سال تحویل رسید صاب کارش پولشو نداده بود دعواشون شده بود گفته بود حق نداری کار رو تعطیل کنی بابام بی پول برگشت .شرمنده بود تا قبل از سال تحویل نیومد 

همین۴،۵سال پیشا

الان یه کاربر هست معلمه میگفت یه دانش اموز کلاس اولی داره انقد فقیر و لاغره چشاش گود .تغذیه هم نمیاره خودمعلمه میبره قایمکی بهش میده .اونم گاهی میبره برا خواهرش .

لایک نکنید .توروخدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به توهم مثل من حرف زدن یاد ندادن ؟ حرف نمیزدم چون کسی توخونه باهام حرف نمیزد همش دعوا بود .بیرون هم ...

ایشالا خدا نظری کنع و زندگیت روبراه شه 

این پول لعنتی شده همه چی تو این دور وزمونع 

لعنت به این گرونی 

ن من عین بلبل حرف میزدم تو کوچه بودیم از صب تا شب 

دور باشه احتمالا ترک کنه مواد که نیست معتاد باشه

اها یعنی با مشروب و قلیون طرف معتاد نمیشه؟

خودمم چند باری مشروب خوردم میخوام ازمایش بدم بابام میفهمه ک خوردم؟

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

اره مامان منم هممونو بدبخت کرد ...مادر تو سرنوشت ادم خیلی مهمه که ما متاسفانه خوبشو نداشتیمو زیاد تا ...

من اینقدر اسکولم هنوز دوسش دارم خیلی دلرحمم وقتی جونن و توان دارن میتازونن سرپیری گردن کج میکنن آدم دلش میسوزه تو بچهاش من یکم کمک حالشم بقیه توجهی نمیکنن بهش

وای کع نمیدونی چیا کشیدیم زمستون بابام میرفت بندر عباس کار می‌کرد عید برمی‌گشت ما سردسیری بودیم عید ...

آخی قدیم پدرا چقد مرد بودن .الان اینایی که خیانت میکنن بیان برن قربون این باباهای فرشته

لایک نکنید .توروخدا 
مامان من همیشه به ننه بابای پیرو خرفت و به درد نخورش کمک میکنه.یخچال اونا رو این پر میکنه خواهرای حر ...

اره قدیم اصلا بچه را داخل  ادم حساب نمیکردن چقدرم همگی زبرو زرنگ و کاری از کار درومدیم مودب هم هستیم صبح زودم بیدار میشیم جور چن تا خونرو هم میکشیم همه دست پختا عالی همه بساز ...

ش

ایدم اونا درس

ت راهو میرفتن !چی بگم والله....

اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه

ببین بحث پول داشتن یا نداشتن نیست.

هیچ وقت از چیزی که هستی نباید خجالت بکشی.

ما هم پول نداشتیم مشابه همه این خاطرات که دارند تعریف میکنند . ولی حس حقارت نداشتم .چون میدونستم بابام همه تلاشش رو داره میکنه که شرایطمون بهتر بشه.

ببین ما مبل اینا نداریم پشتی و پرده و اینا استفاده میکنیم بعد اینجوری بود که پرز انداخته بود مال ده ...

اره بخدا

من که میخوام یکی دو سال دیگه پولامو جمع کنم یه خواستگار خوب اومد هم به خودم جهیزیه بخرم هم به این هیچی ندارهای خسیس 

حالم از همشون به هم میخوره به فکر هر پفیوزی هستن جز خونه زندگی خودشون

اره مامان منم هممونو بدبخت کرد ...مادر تو سرنوشت ادم خیلی مهمه که ما متاسفانه خوبشو نداشتیمو زیاد تا ...

مامان من اگه خوب بود ک زن دوم نمیشد زندگی یه زن دیگه رو خراب کنه بچهاشم آواره کرد حتی نمیزاشت بابام بهشون سربزنه دوتاپسر بچه دوساله ویه ساله ببین این دیگه کیه

با یکی دو سال تو رابطه بودم خیلی همو دوست داشتیم سال ۹۹ از من خواستگاری کرده بود اونم دو بار ولی بخاطر وضع خونه و زندگیمون همش می پیچوندمش به یه بهونه ای چون طرف خیلی پولدار بود داداشش هم با یه دختره نامزد کرده بود از خودشون پولدارتر، خجالت می کشیدم درخواستشو قبول کنم بخاطر شرایط زندگیم، سال ۱۴۰۲ هم ازدواج اجباری داشتم بعد ۵ ماه درخواست طلاق دادم، چون تو ۵ ماه ۵-۶ بار خیانت دیدم بار اخر با یه زن ۴۸ ساله رابطه داشت