2777
2789
عنوان

دلم امروز خیلی شکست

437 بازدید | 28 پست

شوهرم وام گرفته دویست خورده ای پول داره الان بعد من دوماه پیش بهش گفته بودم پول دستت اومد برام طلا بخر بعد گفت باشه قبلش حامله نمی‌خواستم بشم التماس میکرد گفت همه چی میخرم برات بچه دار بشیم برای بار دوم ک بچه دومم هست قبول کردم موقع سونوگرافی هم گفتم برام طلا بخر بازم گفت صبر کن پول دستم نیست بعد امروز بهش گفتم پول داری بیا بریم برام بخر گفت نه فعلا صبر کن من گفتم بیا بریم حالا بهم گفت در حد بیست تومن بخر ولی دیگه زایمان هم برات نمیخرم نه چند روز دیگه ازم نخوای 

قبل اینکه بریم بخریم ی حسی بهم گفت برم بخرم هرچی بود ولش بعدا میزنه زیرش وقتی رفتیم دور زدیم دستبند بیست تومنی ها ک اصلا نه قشنگ بود نه درست حسابی من دستبند پنجاه تومنی پسند کردم دوسه جایی بهم اشاره میکرد می‌گفت بعدا منم میگفتم پول داری آذیت نکن بخر چقدر گفتم اینو اما نخرید سرشو زیر مینداخت می‌رفت ک التماسش کنم گریم گرفت همون لحظه دلم برای خودم سوخت ک پول داره اما نمیخره هرچی هم میگفتم چرا نمیخری می‌گفت می‌خوام بزارم بانک دوباره وام بگیرم امتیازم جور بشه زیادتر بشه 

خیلی گریه کردم خیلی دلم شکست زد تو ذوقم جلوی مردم سرشو مینداخت می‌رفت با تمام این رفتاره تازه اومد تو ماشین می‌گفت این کارارو کردی ک اصلا نمیخرم دیگه 

اومذ خونه بازم گفت نمیخرم با اینکه گفتم قبول هرچی تو بگی چقدر گریه کردم با این وضع حاملگی 

حتی دخترم گریه میکنم  گریش میگیره با این حال اصلا درک نمی‌کرد فقط بهم میگفت گمشو عمرا برات بخرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا یه تیکه طلا ارزش نداره عزیزم ک گریه کنی باز بچت هم گریه کنه 

خوب نخره بدرک بدرک بدرک 

شوهر منم صدبار گف میخرم نخرید منم الان دارم میگ بده بفروشم نمیدم 

واقعا ارزش نداره ی تیکه طلا

خداجونم شکرت🦋

خوب شاید میخاد وام بگیره واقعا 

من بودم همون دستبند را میگرفتم بعد چن وقت بعد روی مخش میرفتم برای ی تیکه طلای دیگه که اونم ارزون باشه به چشمش نیاد هزینه اش

بچه گناه داشته این صحنه را دیده

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
بیخیال واسه طلا چرا با این وضع خودت رو حرص میدی

چون حالم گرفتس زوقمو کور می‌کنه اونم تو این وضع این ک حرفاش عوض می‌کنه میزنه زیر حرفش اعصاب منو داغون می‌کنه بعد به جای اینکه من اونو بشورم بزارم کنار اون بهم میگه عمرا برات بخرم یا میگه بشین تا برات بخرم 

به نظرت طلا انقد ارزش داره دعوا و گریه کنی؟

اگه میخواد بزاره بانک و اینا حتما داره برا زندگی بهتر برا اینکه تو اسایش و خوشبختی باشید فکر و تلاش میکنه به نظرم بجا گریه کردن بخاطر ی تیکه طلا که بعد دو روز از چشت میوفته اینکارارو نکن 

خوب شاید میخاد وام بگیره واقعا من بودم همون دستبند را میگرفتم بعد چن وقت بعد روی مخش میرفتم برای ی ت ...

آخه اون ک بیست تومن بود انگار به بدل میخورد خیلی نازک بود کلا به دلش نبود همونم بخرم زورش میومد 

حالم ازش بهم میخوره کاشکی کلا طلا نمی‌خرید اما اشک منو درنمیورد یا نمی‌زد زیر حرفش 

چون حالم گرفتس زوقمو کور می‌کنه اونم تو این وضع این ک حرفاش عوض می‌کنه میزنه زیر حرفش اعصاب منو داغو ...

میدونم چی میگی خود من دیشب پریشیب همین طوری بی دلیل چند ساعتی رو هق زدم تو هم میدونم اوضاعت حساسه اما خوب چه میشه کرد باید بیخیال بود

به نظرت طلا انقد ارزش داره دعوا و گریه کنی؟اگه میخواد بزاره بانک و اینا حتما داره برا زندگی بهتر برا ...

خیلی وقتا وام گرفته بعد یا رفته جنس خریده یا چک داده یا قسط باهاش بعد ک ازش میپرسی مثلا وام داری میگه هیچی ازش نموند من از این ک دروغ بگه بدم میاد از اینکه وام بگیره هیچیش بعدا معلوم نشه چیشده بدم میاد داره با این کاراش زندگیمو سیاه می‌کنه زندگی من اینطوری روزی نداره فقط شر دعوا توشه چون شوهرم فقط میخواد خودش اختیار. وام داشته باشه 

آخه اون ک بیست تومن بود انگار به بدل میخورد خیلی نازک بود کلا به دلش نبود همونم بخرم زورش میومد حالم ...

ببین میدونم الان ناراحتی ولی من با همسرم اینطوری رفتار میکنم و جوابه ببین برای شما هم جواب میده

مثلا اگه طلا بخام نمیگم از چند وقت قبلش در مورد اینکه این دستبند چقد قشنگه میگم چقد سود میکنیم اگه بخریم و توی این مدت چقدر گرون شدن و اینا 

یا مثلا جایی بریم میگم دستبند زن فلانیو دوست داشتم

شوهرم اصلا خسیس نیست ولی من ی جور رفتار میکنم ذهنش آماده بشه ی جور که بفهمه این خرج ضروریه مردا بیشتر دلشون میخان برای چیزهای ضروری خرج کنن ذهنشون گاهی زیاد منطقیه برای من جوابه هر چی بخام بدون درگیری میخرم فقط باید یکم صبورتر باشی

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت