2777
2789
عنوان

بیاین دورهمی نینی سایتی به صرف میوه و شیرینی 🍊🥞

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 89 پست
تاپیک زدم با عنوان قطعی برق تعلیق شدم

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ای بابا 

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ای بابا

هوم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیر رسیدم همه موزا رو برداشتن فقط خیار سبز موندهـعاقا کی دو تا برداشته

😂😂😂

نارگیل داریم میخوای؟ 😎🥴

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

درمورد امضات سوال داشتم مگه تقاص یا جزا عادلانه نیست؟

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

درمورد امضات سوال داشتم مگه تقاص یا جزا عادلانه نیست؟

دیدی بعضی وقتا یه کاری می‌کنی و بعدش میگی من دارم تقاص چیو پس میدم؟ یا وقتی یه کاری می‌کنی و نتیجه شو میبینی و میگی این عادلانه نیست تقاص کار من این نیست...

من توی امضام میگم کارما عدالته نه تقاص. 

یعنی چی؟ یعنی هر اندازه که خوبی کنی همون اندازه خوبی میبینی و هر بدی کنی ، دقیقا همون بدی رو میبینی و این یعنی یعنی عدالت برقرار هست. تو اگه ذره ای خوبی کنی یا بدی کنی همون سرت میاد پس نباید بگی چرا این سرم اومده چونکه یه عدالتی هست توی دنیا تا نتیجه حرف ها و کار هاتو ببینی پس اسم اینو نمیشه گذاشت تقاص پس دادن. اسم این عدالت هس‌.

نوموخوام موز موخوام

رفتم سر کوچه میوه فروشی به عشق تو برات موز خریدم بیا 🍌

دیدی بعضی وقتا یه کاری می‌کنی و بعدش میگی من دارم تقاص چیو پس میدم؟ یا وقتی یه کاری می‌کنی و نتیجه ش ...

اها یعنی جنبه خوبی هم داره ولی جزا هم دو تا معنی داشت فکر کنم هم پاداش هم کیفر

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

نیل آنه هم تعلیقه؟

نه هست

@دختری_در_کنج_اتاقش    کجایی پاستیل خانم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣