2777
2789

خیلی اوکی و صمیمی داشتیم حرف میزدیم یهو من رفتم تو خودم دیگه باهاش حرف نزدم خواستم پنهونش کنم حسمو ولی فهمید ناراحتم هرچقدر باهام حرف زد و گفت چیشده از اون حال در نیومدم اخرم گفتم برم بخوابم بای 

الان هرچی فکر میکنم نمیدونم از چی ناراحت شدمو یهو رفتم تو خودم 

مطمئنم تا فردا ک باز باهم حرف بزنیم هی با خودش فکر میکنه فردا یا دعوا داریم یا من باید نازشو بکشم😭

چم شد بابا یهویی بعضی وقتا واقعا خودمو درک نمیکنم

نمیتونیدهیجاناتتو بشناسی 

احتمالا خیلی تو بچگی به احساسات اعتبار داده نشده 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اونوقت میگه ن تو ناراحت شدی نمیگی اینجوری کینه میشه ازهم دور میشیم چمیدونم از این حرفا

نه بگو من متولد فلان ماه هستم یهویی غم میاد توی دلم فقط نیاز دارم چن دقیقع تنها باشم

خداجونم شکرت🦋

ن دقیقا ولی حدودی اره

باید یاد بگیری بیشتر خودت و احساسات رو بشناسی 

بعد که شناختی یاد بگیری مدیریت کنی 

بچه‌ اولی؟

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

واییییی ارههههههه از کنترل منم خارجه این حسسسسس

خودمم همینم 

یه شبایی میبینی اینجوری میشم،کلیم به خاطرش گریه میکنم 

بعد صبح که بیدار میشم میگم واقعااااا چرا من به خاطر یه چیز بی ارزش اینجوری کردم با خودم😂