2777
2789
عنوان

مامانم امروز بهم گفت قدیم خوشگل تر بودی الان شکسته شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 20 پست
غصه برا چه موضوعی

نمیشه بگم

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

مشکل خانوادگی داری یا جسمی؟اخه سنیم نداری حیف تو نی انقد غصه زندگیو میخوری

مشکل خانوادگی هست عزیزم 

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه بگم

تعرض اینا ک نی

عب نداره فقد هرچی که هس نزا انجوری داغونت کنه ادم یبار عمر میکنه اجازه نده انقدری درگیرت کنه ک از همه چی عقب بیفتیو پنج سال دگ بخودت بیای ببینی شدی یه مرده ی متحرک هرچی ک هس باهاش بجنگ نزا چیزی اینجوری شکستت کنه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
تعرض اینا ک نیعب نداره فقد هرچی که هس نزا انجوری داغونت کنه ادم یبار عمر میکنه اجازه نده انقدری درگی ...

نه 

داغونم کرده نباید بزارم بیشتر داغونم کنه

نه داغونم کرده نباید بزارم بیشتر داغونم کنه

منم مشکل خانوادگی داشتم و هنوزم دارم هر ثانیه رو با ترس دارم میگذرونم اکثر اوقات ت اتاقم خودمو حبس میکنم حتی با ترس میرم ت اشپزخونه غذا برمیدارم ک یوقت بلایی سرم نیاد با اینک هنوزم چیزی تغییر نکرده ولی بعد از چن سال افسردگی دگ بخودم اومدم شرو کردم ب حرکت کردم برا اینک اوضامو تغییر بدم من خیلی دیر شرو کردم ولی ت الان اولشی هرچی ک هس مطمئنم میتونی از پسش بربیای

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
منم مشکل خانوادگی داشتم و هنوزم دارم هر ثانیه رو با ترس دارم میگذرونم اکثر اوقات ت اتاقم خودمو حبس م ...

نمیشه 

باید خدا برام درستش کنه وگرنه از هیچ کدوم از این بنده های خدا نه توقعی هست نه اینکه برام عرضه دارن درستش کنن.

میبینن روز به روز آب میشم ولی نمیپرسن چته.

من فقط به معجزه خدا نیاز دارم همین.

معجزه ای که ازش می‌خوام براش کاری نداره امیدوارم همین روزا جواب صبر و صبوری هام رو بده.

این سختی ها رو هم میذارم به حساب امتحان هایی که قرار بوده ازمون بگیره درسته امتحانای سختی هست و من دارم توی امتحاناش مردود میشم ولی بازم بهش توکل میکنم چون جز اون کسی رو ندارم.