2777
2789
عنوان

شوهرم روانیه دکتر نامه داد بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته با یه روانی زندگی کردن دهن بین و هزارتا بدی دیگه دلم میخاد طلاق بگیرم میترسم بچم بزرگ شد ن ...

اره حتمن یکی دیگه هم بیار اونم بدبخت کن.مبادا تنهایی بدبخت بشی

اسم خودشونم میزارن مادر

صبر کن اگر دوره درمانش گذشت خوب نشد اون وقت راجب جدایی فکر کن

خب الان که میبینم داروهاشو سرخود قطع کرده دو هفته پیش و دهن بینع و. معلوم نبست بچه رو زده یا نه چجور میشه زندگی کرد با این ناراحتی و بخت بد

اگر لج بکنه نخوره کاری ازم برنمیاد

ای  بابا

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خب الان که میبینم داروهاشو سرخود قطع کرده دو هفته پیش و دهن بینع و. معلوم نبست بچه رو زده یا نه چجور ...

ای بابا شرایط  داری  جدا شو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خونمون دوربین داره یکی دوبار بچه خورد زمین دوربین چک کردم بچه خودش افتاده بود ولی از شانس اون شب دور ...

وا بچه منم تازه راه افتاده بود هرروز میرفت تو دیوار الانم گاهی میره مگه هرکی قرص اعصاب بخوره روانی دکترا هر و از بر تشخیص نمیدن میخوان طبابت کنن 

وا بچه منم تازه راه افتاده بود هرروز میرفت تو دیوار الانم گاهی میره مگه هرکی قرص اعصاب بخوره روانی د ...

ااین قضیه فرق داره شایدم بچم خودش افتاده زمین ولی من انقدر به شوهرم مشکوکم از یکسال پیش تا حالا دوربین بستیم خونه رو قرص اعصاب میخوره شاید دست خودش نباشه مادر تیکه تیکه شدش بهش زنگ میزنه چیزایی میگه بدتر عصبی میکنتش

ااین قضیه فرق داره شایدم بچم خودش افتاده زمین ولی من انقدر به شوهرم مشکوکم از یکسال پیش تا حالا دورب ...

عزیزم تو باید هوای شوهرتو داشته باشی تا طرف مادرش نره بعدم بچه زبون داره باباش بزنه میگه دیگه بعدم آدم خودش بره تو دیوار یا یکی هول بده معلوم میشه 

عزیزم تو باید هوای شوهرتو داشته باشی تا طرف مادرش نره بعدم بچه زبون داره باباش بزنه میگه دیگه بعدم آ ...

هواشو دارم چون شوهرم نمیره خونشون زنگ زده بوده زنیکه تلفنی زر زده اللهی که از جوونش خیر نبینه، بچم هنوز کامل حرف نمیزنه ولی یهو اذیتش کنه سریع بمن مبگه بزنش اون شب پرسیدم ازش دیوار نشون داد اصلا اشاره به باباش نکرد شوهرمم دست رو نون گذاشته میگه به این برکت نزدم 

شرایط یه خونه میتونم اجاره بکنم، حضانت دخترمو در ازای مهریه بگیرم همین

کارچی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هواشو دارم چون شوهرم نمیره خونشون زنگ زده بوده زنیکه تلفنی زر زده اللهی که از جوونش خیر نبینه، بچم ه ...

خب وقتی نزده بیچاره بعدم شوهر منم قرص خواب میخوره باباش روزی یه بار زنگ میزنه ۴۵دقیقه میره رو اعصابش شوهر منم عصبی ولی من کار به کارش ندارم اونم با منو بچم کاری نداره دهن بین نیست ولی خب عصبی هست با آدم عصبی وقتی عصبی نباید دهن به دهن شد جلو بچتم با شوهرت خوب تا کن تا بچت احترام گذاشتن رو یاد بگیره اونجوری از هیچ کدومتون در آینده حساب نمیبره