2777
2789
عنوان

اصلا درک نمیکنم مردم واسه پسر جماعت گریه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست
چمدونمشایداخه بدم میاد دختزه هنوز ب بلوغ نرسیده بعد میاد برای ی پسر هول افسرده میشه

جدا از احسایاتی بودن دخترا 

اقتضای سنشونم هست  و اینکه بعضی دخترا کمبودی ک تو خانواده دارنو میخوان تو خیابون با پسر مردم برطرفش کنن 

امیدوارم هیچوقت هم درک نکنی🙂❤️ 

اما خب عشق درد سنگینیه .

امام علی میفرمایند سه چیز رو که انسان تجربه کنه دیگه به زندگی  قبل برنمی‌گرده .یکی درد عزیز از دست دادن ،دوم خیانت ،سوم شکستن قلبت توسط کسی که عاشقشی🙂

هرزمان به همچین آدمایی برخوردی بدون درد بزرگی رو دلشونه و کوچک نشمار ...

چون دور از جون نمیمیری تا به دردشون دچار بشی و درکشون کنی 🙂 ولی من که امیدوارم هیچوقت تجربش نکنی ❤️❤️ قلبتو بزرگ و دیدتو وسیع تر کن ... آسیب روحی هیچوقت خوب نمیشه و آدم تا آخر عمر عزادار خودش خواهد بود پسر مردم که بخش کوچیک ماجراست ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول؟ ـببین من منظورم عاسق شدن نیس ولی اینک میشینن زار زار گریه میکنن خودشونو نابود میکنن نمیپسندم

خو میگم تجربه نشده برات از یکی خوشت بیاد بهش وابسته شی مث خانوادت یهو ولت کنه و خدانکنه اینجور بشی ایشالا با مرد زندگیت ازدواج کنی😌

دست خودشون نیست کار دلعشق چیز عجیبی هست میسوزونه اما شور و هیجان بهت میده.

اره اینا اصلا حرف منو نفهمیدن

من کاری به عشق واقعی ندارم که میتونه خیلی مقدس باشع

من منظورم این ارتباطات الکی هست که دخترا تن به هرکاری میدن خودشونو نلدید میگرن افسرده میشن یا حتی دست ب خودکشی میزنن

اره اینا اصلا حرف منو نفهمیدنمن کاری به عشق واقعی ندارم که میتونه خیلی مقدس باشعمن منظورم این ارتباط ...

منم مث تو اول مسخره میکردم😂خودم دچارش شدم پ دیگران قضاوت نکن