2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 19206 بازدید | 287 پست
گفتم دیگه عزیزم احمق بودم بتظرم هوش با عقل فرق دارهمن دانشگاه ملی درس خوندم بخدا نمره الف بودممیخام ...

ربطی نداره 

ازدواج تماماً قسمته 

قسمت باشه از یمن مباد قسمت نباشه از دهن در میاد ( یعنی از دهن میوفته )

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرتو باهاش مدارا کن ،خواهرشوهرت چقدر پست بوده ،پدرمادر شوهرت از قضیه مزاحمت خبرداشتن؟

چرا مادرشوهرم همدستش بود پرینت گرفتن از شماره هاشون امار منو داده بودن

عزیزم آرامش خودتو حفظ کن تو خیلی عصبی هستی حالا نمیدونم اینهمه خشم ونفرت وکینه ازکجا نشات گرفته ولی باتوجه به تاپیک های قبلت که باخانواده ی خودت وهمسرت هم مشکل داری سعی کن از یه مشاور کمک بگیری اینجوری راحت میتونی روی مسائل ومشکلاتت تمرکز کنی و روابط رو کنترل کنی 

خودش نقطه امنو بسازه انسان متکی بیشتر ضربه میبینه

حرف زدن راحته مثلا چجوری من وقتی ازدواج کردم 27 سالم بود تا روز عروسيم نذاشتن خانواده شوهرم برم

ببینم اصلا اینا چجورین میگفتن وای ابرومون میره وایی

منم کوردم ولی مثل تو اینقدر شجاع نیستم البته فاصله م حفظ کردم ولی خیلی هم ضربه خوردم از آق والدین ک ...

اخه اونا مقصرن من شیعه ام اینا سنندجین اهل تسنن خیلی فاشیستن از من بدشون میاد

از استقلالت خوشم میاد اسی

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

حرف زدن راحته مثلا چجوری من وقتی ازدواج کردم 27 سالم بود تا روز عروسيم نذاشتن خانواده شوهرم برمببینم ...

اگر زندگی سخته طلاق بگیر بیا شهرخودمون بروسرکار ،نمیشه تاآخر عمر بسوزی وبسازی رهن خونه مال خودته شوهرت اذیتت میکنه واقعاً لنگ یه لقمه غذایی که شوهرت برات بیاره؟همونجا کار کن عذاب نکش ،برو پیش پدر مادرت بچشونی حمایتت میکنن

بری خودم میام میزنم تو سرت

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزیزم آرامش خودتو حفظ کن تو خیلی عصبی هستی حالا نمیدونم اینهمه خشم ونفرت وکینه ازکجا نشات گرفته ولی ...

وقتی فیلم خانم قاضی میبینم که معلا چقد عشیره عشیره میکنه یاد خودم میفتم این عشیره منو نایود کرد