2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 20592 بازدید | 290 پست
اخ گفتیبخدا خانوادم اندازه قارون ثروتمندن ولی از این مدلان که میگن دختر یه موجود اضافه....

اول تاپیک گفتم یه ادم ازخودراضی تاپیک زده و طفلک شوهرش چطور با این زندگی میکنه

تا آخر خوندم تاپیکت نظرم عوض شد..طفلک تو که نه مجردی آرامش داشتی و نه الان کنار همسرت💔

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که از این عن اصلا بچه نمیخام پول درمیارم ازش جدامیشم هینم مونده این پاپتیا خانواده بچه هام بشن

عزیزم متااسفم واقعا.. باورکن منم ازوقتی اومدم این سایتدلرم افسردگی میگیرم

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

خواهر عفریته با همدستی مادر عوضیش شماره منو دادخ بودن به برادر دوست خاهرشوهرم سه میلیون بش داده بودن ...

مادربزرگ گور به گور و عمه عفریته منم این کارو کردن با مادرم 

من هیچوقت نبخشیدمشون 

مادربزرگم دم مرگش گفته بود مادرم بیاد تا حلالش کنه 

مادرم نفرینش کرده بود که به خاطر تهمتهاش لال بمیره و باورت میشه مادربزرگم دو هفته قبل مرگش دهنش پر از زخم شد و اصلا دلیلش هم نفهمیدن و نمی‌تونست حرف بزنه و لال مرد 

هیچوقت هم حلالشون نمیکنیم

سر چی باخانواده شوهرت دعوات شد؟کمتر عصبی باش چرا اینجوریه اخلاقت

اخلاق آدما رابطه مستقیمی با شرایط زندگی و آدمای اطراف داره

ببین از بچگی اذیت شده ایشون چه انتظاری داری ازش

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خب تا کی میخواین قطع رابطه باشید ؟ بچه هاتون نمیگن عمه و عمو شون کین و کجان؟ همسرتون چی ؟؟؟ من خودم ...

بچه من اصلا نمیدونه عمو عمه چیه مادربزرگ پدربزرگش کین پنج سالشه و مشکی هم نداریم و در ارامش زندگی می‌کنیم تا اخر عمر هم قرار نیست ارتباطی با خانواده پدریش داشته باشیم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
سر چی باخانواده شوهرت دعوات شد؟کمتر عصبی باش چرا اینجوریه اخلاقت

اخلاقم خب نیست خودم میدونم

دیگع شمام به روم نیار البته انقد همیشه تند نیستم امشب پریودم

سر اینکه ما خیلی فرق داریم و اونام مخالف بودن

اخلاق آدما رابطه مستقیمی با شرایط زندگی و آدمای اطراف دارهببین از بچگی اذیت شده ایشون چه انتظاری دار ...

خب  برید تاپیکامو بخونین من خیلی عذاب کشیدم با این وجود میرم تراپی که کسیو اذیت میکنم میدونم ذاتم بد نیس

وای اصلا شرایط طلاق ندارمشوهرم اخه کی ادم گدا دوس داره حالا چون اشتبا کردم باید تا اخر عمر بسوزم من ...

پس تغیر کن طلاق که نمیتونی بگیری

پس چرا زندگی و واسه خودتو شوهر زهر کردی مهربون باش باهاش اگه بچه بیاری اون بچه توعه فقط واسه شوهرت نیس ک

اخلاقم خب نیست خودم میدونمدیگع شمام به روم نیار البته انقد همیشه تند نیستم امشب پریودمسر اینکه ما خی ...

نمیشه یه جوری رابطه رودرستش کنید؟محبت نمیکنن؟هربدی دیدی جبران کردی پس باهم برابرین ،راه سازش وجود نداره؟

اول تاپیک گفتم یه ادم ازخودراضی تاپیک زده و طفلک شوهرش چطور با این زندگی میکنهتا آخر خوندم تاپیکت نظ ...

خیلی عصبی شدم خودم میدونم یکم ازخودراضیم تو فک کن همیشه غرق در رفاه بودم ولی اصلا دریغ از یکذره ارامش

بخدا پول قدرت ادمو مغرور میکنه

ولی واقعا برای من نه

اخلاق آدما رابطه مستقیمی با شرایط زندگی و آدمای اطراف دارهببین از بچگی اذیت شده ایشون چه انتظاری دار ...

بابا یکی توبدترین شرایط خودشو تغییر میده ،رشد میکنه ،نمیشه تاآخر عمر عصبی باشه داغون میشه

اسکار باادب ترین و صبورترین آدمی که تا الان تو نی نی سایت دیدم میرسه ب شما دوست عزیز🫡موفق باشی گل🩷 ...

میشه لایکت کنم؟؟؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.