2777
2789
عنوان

برای بچه م خواهر و برادر نمیارم

501 بازدید | 40 پست

من متولد ۸۲م، خواهرم ۸۵ و برادرم ۹۶ 

مثلا من یادمه تا کلاس اول و اینا بودم اوضاع خوب بود اونم ۳ یا ۴ سالش بود منم کُلی دوسش داشتم میرفتیم تو کوچه مواظبش بودم همش بغلش میکردم 

تا اینکه خواهرم کلاس اول شد از اون موقع اون لجش با من شدت گرفت ولی من بازم دوسش داشتم مثلا یادمه کلاس اول بود روزای اول سخت از خواب بیدار میشد منم کلاس پنجم بودم مامانم برای اینکه بیدار بشه میگفت پاشو خواهرت اول بیدار نشه اون سریع بیدار میشد یا مثلا اون موقع ما دیجیتال داشتیم بعد موقع خرید بابام به خواهرم گفته بود برای تو خریدمش دیگه من جرعت نداشتم یه فیلم ببینم تا شبکه رو میخواستم عوض کنم سریع همش رو جمع میکرد میگفت مال منه کسی نباید ببینه 

خلاصه لج میکرد جیغ می‌کشید مامانم کلی لواش میکرد منم اون موقع بابابزرگم میگفت آیت کوچیک تره نمیفهمه بزرگ میشه خوب میشه منم دیگه هیچی نمیگفتم 

تا اینکه برادر کوچیکم دنیا اومد ولی متاسفانه از اول اول که این بچه چهار دست و پا می‌رفت همش می‌رفت سمت خواهرم 

الانم که ۷ سالشه فقط خواهرم رو دوست داره 

بعد خواهرم هم حرف میزاره زیر زبونش میگه بهش بگو گاو چاق و‌‌‌... 

یه لباس دارم مشکیه با دایره های سفید بهش گفته این لباس گاویه بعد داداشم هم میگه 

خلاصه الان رابطه من و خواهرم مثل رابطه دو تا غریبه س انگار اصلا خواهر ندارم 

قبلا خیلی سعی می‌کردم خودم رو تو دلش جا کنم ولی اون اصلا خوبی های من رو به چشمش نمیومد منم الان دیگه تقریبا بی محلش کردم 

هنوز ازدواج نکردم ولی اگه ازدواج کردم و بچه دار شدم هیچ وقت به بچه دوم فکر نمی‌کنم 

خواهرت بیتربیته چون مامانت درست تربیتش نکرده دلیل نمیشه همه با هم بد باشن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر تقصیر پدر مادرته ،بچه عزیزه تربیتش عزیزتر  باید از یه جایی دبگه بهش تذکر میدادن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

احساس کردم خیلی کوچکتر از این حرفایی 

مثل یه بچه ده دوازده ساله حرف میزنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

حالا بزرگ شدی درموردش تصمیم بگیر درکل تقصیر مادرته درست تربیتش نکرده

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

احساس کردم خیلی کوچکتر از این حرفایی مثل یه بچه ده دوازده ساله حرف میزنی

بحق فقط سر این دو یا سه مورد نیست 

اگه بدونی خواهرم چه جوریه 

خواهرت نصف این رفتار ها باهات میکرد توم دیگه دوسش نداشتی 

خواهرم همش حرف که میزنه میگه این عقب مونده س ولی من اصلا جوابش رو هم نمیدم 

صداش میکنم انگار لاله یا کره جوابم رو نمیده 

نه میشه باهاش شوخی کرد نه میشه باهاش درد و دل کرد 

یا مثلا من خواهر های دیکه رد دیدم لباس هاس همدیگه رو می‌پوشن این اصلا دست به چیزیش بزنی نمیدونی چه کولی بازی در میاره 

یکی و بس ، یدونه باشه بزرگ هم شه دیگه خودش تنهاس آرزو هاش تو دلش حسرت نمیشه بیشتر خرجش میشه

اره آلان کاش منم یکی بودم 

مثلا دلم خوشه خواهر برادر دارم 

کاری ندارم بیشتر خرجم بشه یا کمتر 

من دوست دارم با خواهرم رفیق باشم 

ولی اون اصلا اینجوری نیست 

این بیشتر به دلیل تربیت نادرستی تاتعدادشون

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃