2777
2789
عنوان

این بدترین دعوایی بود که باشوهرم داشتم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 72 پست

فکرکرد خوشگل کردی میخوای باز بری؟ متوجه این قسمت نشدم. البته اون حس ن شنیدن براش سنگین بوده همسر منم ن بشنوه قهر میکنه اخلاقش قاطی میشه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هی میگه بامن سردی منو نمیفهمی درکم نمیکنب

من نمیگم حق با شوهرته ها نه اتفاقا رفتارش خیلی زنندس و وحشیانه

ولی تو که میدونی سر چنین چیزی اینقدر مقیده چرا لج میکنی

بشدت مخزن عشق همسرت خالیه و گر نه کمتر مردی میگ بهم توجه نمیکنی

تاپیکم که در مورد متاهلا هس به دردت میخوره

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اسی خواستی بگی خوشگلم؟رمان تعریف کردی که

رسما دیگه بریدم نمیدونم چیکارکنم دوبارخواستم خودکشی کنم نتونستم دیگه خسته سدم ازدستش همش مثل دیوونه ها پیگیرمه

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

بعدم تو ک میدونستی بخاطر چی از عروسی آوردت خونه 

خب چرا ردش کردی 

مگه شوهرت نیس؟ چی میشد حالا قبول میکردی؟

تازه از عروسی اومده بودی... دلت گرفته و احساس خفگی میکنی چیه اخه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

فکرکرد خوشگل کردی میخوای باز بری؟ متوجه این قسمت نشدم. البته اون حس ن شنیدن براش سنگین بوده همسر منم ...

من نمیخاستم بااین اقا ازدواج کنم خانوادم مجبورم کردن خودمم فشاربودم ازهمون اول گفتم بهش که دویت ندارم الان هی میگه تومیخای ارایش کنم میگه پای یکی دیگه درمیونع بادوستم حرف بزنم میگه مرده

منو که انقد زده تحقیر کرده الان نمدونم گریه کنم یا نه .

سردرد خییییلی شدیدی یم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
بعدم تو ک میدونستی بخاطر چی از عروسی آوردت خونه خب چرا ردش کردی مگه شوهرت نیس؟ چی میشد حالا قبول میک ...

نمیتونیم باهم بریم بیرون نمیتونیم یه بازارساده بریم چون مطمئنم میره بایکی دعوامیکنه

بمیرن الهی مشتاش زده ب سرم 😭😭😭😭😭😭😭هنوز پدرشوهرم اومد طرفمو بگیره مادرش عین ج‌..نده ها ...

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
رسما دیگه بریدم نمیدونم چیکارکنم دوبارخواستم خودکشی کنم نتونستم دیگه خسته سدم ازدستش همش مثل دیوونه ...

دوستت داره باور کن

فقط از یه جملش مطمئن باش دنبال کسی نیس و واقعا عاشقته 

بی هیچ شکی میگم کمتر مردی میگ بهم توجه نمیکنی درکم نمیکنی. داره فریاد میزنه و بهت میگه میخوام اولویتت باشم

لطفا بزارش مرکزه توجهت

یذره هم از غرور کاذبت کم کن

الان مقصر شمایی

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨