2777
2789
عنوان

پدرشوعرم پیش مهمون به شوهرم گفت گمشو بیرون بزدارشورم گفت خاک برسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونمون هستیم شوهرم میگه پاشو بریم بیرونمون کرد ولی جایی نداریم بریم

فعلا برین یه دوری بزنین اروم بشین

بعد صحبت کنین و از دلش دربیارین

از طرفی راجع به کار و پس انداز و حقوق و برنامه ریزی که میتونین داشته باشین صحبت کنین که جدا شین

یه جور با زبون خوش و اروم که انگار درکش میکنین بگین

خونه پدر شوهرم می‌شینم

آهان پس

اینا رو انجام بده اگه موثر بود در موردش تاپیک بزن بقیه هم استفاده کنن و همچنین شما هم تو کارمای خوبش شریک شو 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش ( از روز دوم تا آخر دوره مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی = یعنی استارتش در روز نحس نباشه از روز دوم به بعد مهم نیست ) 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن به عنوان روز نحس هستند . 

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست روز شروعش در روز نحس نباشه { مثلا همین اعمالی که در کادر زرد هست + چله های شرعیه = شروعش در روز نحس نباشه } 

آهان پساینا رو انجام بده اگه موثر بود در موردش تاپیک بزن بقیه هم استفاده کنن و همچنین شما هم تو کارم ...

مرسی قربونت برم وقت گذاشتی برام 🥲 الان قمر در عقربه؟

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

اینام اعمال و سوره های رزق و روزی آور هست { + اعمال افزایش محبت بین زن و شوهر } 

+

اینارم اولین روزی که میخوای بخونی { یا عملی رو انجام بدی } روز شروعش در روز نحس نباشه از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باسه 

مرسی قربونت برم وقت گذاشتی برام 🥲 الان قمر در عقربه؟

خواهش میکنم موفق باشی 

نه ایام قمر در عقرب از ۵ دی شروع میشه تا ۱۰ دی 

قمر در عقرب : برای کسی که روی کره ی زمین زندگی میکنه قمر در عقرب یعنی در آسمان چند تا ستاره کنار همن باستانی ها بصورت فرضی اونارو به هم وصل کردن و شکل عقرب به دست اومده ؛؛؛ در هر ماه کره ی ماه چند روزی از زیر اون ستاره ها عبور میکنه ( یعنی وارد برج { برج به معنی شکل و هیکل هست } عقرب میشه و در اون چند روز طبق نظر ستاره شناسان و همینطور علما ، نحوست برای ساکنان زمین به وجور میاد با انجام ندادن کارهای مهم و اساسی و در صورت واجب بودنِ کاری مبگن صدقه بندازید تا نحوست اون روز خنثی بشه