2777
2789

من اول :

ولی تو هیچوقت نفهمیدی که چه  زخم هایی بهم زدی ، به طوریکه اگر اشکهام روی زخمام میچکیدن چنان سوزشی شروع میشد که استخوان هامو میسوزوند ، هیچوقت جیغ های بی صدا در درونم نشنیدی ، هیچ وقت تیکه تیکه شدن روحمو احساس نکردی ، و هیچ وقت هیچ کس نفهمید که من تو دل شب چقدر شکسته شدم و برای لحظاتی روحم درون جسمم مرد و با صدای اذان نفس کشیدم و زنده شدم و الله بود که منو زنده کرد ، این آدما از جمله تو بودن که منو کشتن

امان از تهمت های ناروا

امان از حرف هایی که غم هام در یک لبخند تمام کرد 

امان از استرس هایی که قلبم رو به تیر کشیدن وادار کرد

و این الله بزرگ بود که جوانه امید در دلم کاشت

این چنین شد که از آدمای زندگیم فراری شدم:)

شما چی؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امان از زحم‌زبون پدر و مادر

منم منم منم منم😭

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

هیچوقت نمیفهمی چقد دوستت داشتم و چقدر بی رحمانه رد شدی از رو این دوس داشتنه

و هیچوقت هم احتمالا کسی پیدا نمیشه که عین من دوست داشته باشه

دل ما رو شکوندی و یه آب هم روش خوردی و به یه ورت بود

ولی امیدوارم که جواب پس بدی

.
تمام اون روزایی ک بهت متعهد بودم تو داشتی دنبال نفری بعدی میگشتی هیچوقت ازت نمیگذرم

دست روی دست بسیاره بلاخره ی روزی به اون خیانت میشع

دست روی دست بسیاره بلاخره ی روزی به اون خیانت میشع

*میشه

من براتون دوست واقعی بودم ولی شما دو تا دشمن ترین بودین یروزی این حرفمو درک میکنید

از عجایب این دنیا اینه که دشمنت دوست میشه دوستت دشمنت

هیچوقت نمیفهمی چقد دوستت داشتم و چقدر بی رحمانه رد شدی از رو این دوس داشتنهو هیچوقت هم احتمالا کسی پ ...

عشق به آدما ثمری نداره

به سمت آسمون فرار کن ، ی جایی اون بالابالاها لیاقتمونه

دلتو به طناب نجات خدا گره بزن

صدای شکستن دلم را شنیدم ولی تو فکر کردی یک حرف بود تمام شد 

صورتم را با سیلی سرخ نگه داشتم و همه فکر کردم سرخی صورتم از احوال عالیم هست 

در تنهایی کار کردم و حاضر نشدم کسی ببیند 

گاهی فکر می کنم زخم های اگر دهان باز کند چه ها که نمی کنند با تو که هم عزیز جانمی هم گاهی عذابم 

عشق به آدما ثمری ندارهبه سمت آسمون فرار کن ، ی جایی اون بالابالاها لیاقتمونهدلتو به طناب نجات خدا گر ...

خیلی تلاش میکنم ولی خب بدجور شکستم

فکر کن دوتا بال پروانه رو بشکنی و انتظار پرواز داشته باشی ازش

همینقد درد داره 

.