یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
داشتم چای میاوردم چادر ول کردم سینی رو گرفتم موقع رفتن سمت داماد چادر رو با زد افتاد چند قدم بدون چادر رفتم بعد سینی رو گذاشتم وسط جمعیت رو زمین چادر پوشیدم دوبارهسینی برداشتم 😂
دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
ما سنتی ازدواج کردیم. تاشب خاستگاری باهم صحبت نکردیم. وقتی رفتیم تو اتاق برای صحبت باهم راجب سیزده بدر هم صحبت کردیم😂😂😂 انقد طولانی شد همه گفتن دست بزنیم اینا بیان بیرون
بعد باز برای داماد خواستم چایی ببرم چون باهم دوست بودیم از قبل و راحت بودیم یهو از تو دهنم در رفت گفتم خوووو بردار دیگه ناز میکنه یهو جمع ساکت شد همه را زل زدن بهمون🤣🤣 فقط خواهر شوهرم میدونست چخبره
ما چون سالها دوس بودیم کلی ذوق داشتم بریم تو اتاق و 2 تایی بگیم بخندیم ک یهو مادرشوهرم گفت شما سالها فرصت حرف زدن داشتین دیگه اتاق نمیخواد و همه چی مبارکه و همه دست زدن و من و شوهرمم هنگ بودیم😐
طرف اومد رفتیم تو اتاق سنگامون وا بکنیم بعد لاغر مردنی قیافه هم نداشت دیدم نشست اینا شروع کرد خب من زن ایندم نباید تنها بره بیرون نباید دوست داشته باشه قبل شام دسر درست کنه بخاه بره بازار باخودم باشه😕چادر هم سر کنه گفت شما چی گفتم فک نمیکنید توقع هاتون زیاد بالاس گفت خیر گفتم 😂برو تو ایینه نگاه خودت کن بعد بیا این حرفا بگو بلند شدم زدم از اتاق زدم بیرون همینجور مونده بود😐 دیه اومدبیرون یکم نشستن رفتن د پشت سرش نگاه نکرد🤣🤣