2777
2789
عنوان

پیام بدم به اکس اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 38 پست

خدا حقشو گذاشت کف دستش

ولش کن به اندازه کافی تو آتیش کارش داره میسوزه

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

ببین عزیزم یه لحظه به حرفم گوش بده اون دختره گناه کار نیست پسره که اکست هست کرم داشته که رفته با اون دختره شاید اون دختره اصلا از این که اون پسره قبلا با تو بوده خبری نداشته یا شاید پسره بهش گفته کلا کات کرده با تو بعد رفته با اون یا چه میدونم چیزای دیگه یکم فکر کن ،وقتی بدی رو با بدی جواب بدیم چه فرقی بین خوب و بد وجود داره؟اصلا به هیچ عنوان نباید با این دختر حتی چت هم میکردی کلا اشتباه کردی ولی دیگه به این داستان فکر نکن زندگیت رو کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختره چکار داره 

اگه نامزدتت واقعا مرد  بود نمیرفت سراغ یکی دیگه

وقتی یکی شرف وانسانیت سرش میشه حتی اگه دختراهم بخوان بکشنش طرف خودش نمیره 

پس نامزدت خودش خواسته که رفته با یکی دیگه 

به اون دخترم اصلا کاری نداشته باش چون هم خودش هم نامزدت بی ارزشن 

من گناه نداشتم؟

تو خوب باش. اون الان خودش میدونه ک بخاطر چی این بلا سرش اومده دلشو نشکن تو هر چی بسرش اونده دیگ دنیا حقتو گرفته

https://abzarek.ir/service-p/msg/2012415          ناشناس حرفتو بهم بگو    کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

ببین عزیزم یه لحظه به حرفم گوش بده اون دختره گناه کار نیست پسره که اکست هست کرم داشته که رفته با اون ...

عزیزم درسته اون گناه نداشته 

اما چرا هر شب استوری میزاشت منو اذیت کنه؟

وقتتو برای این کارا نزار

اول که اون خانم نه تنها چزونده نمیشه بلکه فکر میکنه که تنها نیست و تو هم مثل اون ناراحتی

دومن چرا برات اهمیت داره که نامزد سابقت و اون خانم چیکار میکنن 

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

عزیزم درسته اون گناه نداشته اما چرا هر شب استوری میزاشت منو اذیت کنه؟

اینطور که پیداست اون دختره از کل ماجرا خبر داشته حتی افتخار میکرده و اذیتت میکرده اگه اینطوره که با پیج فیک برو حالش رو بگیر