2777
2789
از دید و بازدید عید که متنفرم، مجبوری خونه ی کسانی بری که هیچ علاقه ای به رفت و آمد باهاشون نداری

وای از عید نگو ما هم که شمالیم خیلیا از جاهای دیگ میان هوف مجبوری حفظ ظاهر کنی 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ذوق یلدا رو دارم همه چیز دره از دست میره حداقل این جشنهای باستانیمون رو زند نگه داریم و نذاریم فر ...

منم دوست دارم خیلی،یلدا  و نوروز رو، الان بیشترمردم سمت غرب گرایی رفتن، متل هالووین و درخت کریسمس که هیچ ربطی به آداب و رسوم ما نداره

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
کامنتا رو که میخونم واقعا چقدر هممون حالمون بده💔

ما فردا تولد دعوتیم  انقده سختمه 😖

پس فردام باز جمع یلدایی دعوتیم  سخت تر ترمه🥴

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
وای از عید نگو ما هم که شمالیم خیلیا از جاهای دیگ میان هوف مجبوری حفظ ظاهر کنی

برای شما سخت تره، میدونی براز دیدن شما نیومدن و از شما فقط به عنوان هتل استفاده میکنن آدم زورش میگیره

اره خیلی چرا ما رو به اینجا رسوندن

درد دل زیاده خواهر چی بگیم خودم کم مشکلات دارم یه بنده خدایی از اشناها هم درگیر یه مریضی شده دختر کوچیک هم داره الان دکترا گفتن ۱۰۰ میلیون میخواد واسه عمل که هیچی نداره هیچی.. نمیدونم حرص جوش چی رو بخورم 

برای شما سخت تره، میدونی براز دیدن شما نیومدن و از شما فقط به عنوان هتل استفاده میکنن آدم زورش میگیر ...

قبلا اره ولی الان اکثرا خودشون خونه ساختن یا حالا اجاره میکنن میدونی دل که خوش نیست آدم حوصله دیدن همونا رو هم نداره 

ما فردا تولد دعوتیم انقده سختمه 😖پس فردام باز جمع یلدایی دعوتیم سخت تر ترمه🥴

امان از این دعوت های بی موقع دیگه آدم مجبور حفظ ظاهر کنه بره شرکت کنه

قبلا اره ولی الان اکثرا خودشون خونه ساختن یا حالا اجاره میکنن میدونی دل که خوش نیست آدم حوصله دیدن ه ...

دل که خوش نباشه کم کم دلمردگی میاره  روحیه کسل میشه 

وافسردگی و......دیگه آدم حال خودشم نداره چه برسه به جمع

خدا هممونو ازین وضعیت با ظهور  منجیش نجات بده

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
دل که خوش نباشه کم کم دلمردگی میاره روحیه کسل میشه وافسردگی و......دیگه آدم حال خودشم نداره چه برسه ...

دقیقا👌الهی آمین انشاءالله که به زودی بشه ما هم رنگ خوشی رو ببینیم

روبوسی و تکرار کردن جمله سال نوتون مبارک

نفرت انگیز ترین سناریو سال 😐🤣لحظه سال تحویل مخصوصا 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶