2777
2789

الان دندونی ک یکی دوساله عصب کشی شده خیلی درد میکنه 

تازه قرص عفونت و مسکن خوردم الانم میخوام برم اب نمک قرقره کنم 

با دکترا هم خودم کارمیکنم و میتونم درستشون کنم 

ولی همین درست کردنشون هم چقدر دردناک و اعصاب خورد کنه😭

یعنی یکی و درست میکنم یکی دیگه خراب میشه بخدا نمیدونم چرا و چیکارکنم دوسدارم خودمو بکشم از دردشون 

میزنه ب سرم اعصابم داغون شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان هزینه عصب کشی و پرکردن انقدر رفته بالا هر دندون ۱۰ میلیون 🫥

من هم بیمه تکمیلی دارم 

هم تو درمانگاه کارمیکنم پیس دکترام ، برام درست میکنن مشکلی از این بابت ندارم 

ولی دردش بخدا خیلی بده اصن سرم دلره میترکه

من هم بیمه تکمیلی دارم هم تو درمانگاه کارمیکنم پیس دکترام ، برام درست میکنن مشکلی از این بابت ندارم ...

تکمیلی هم همینه ربطی نداره سقف داره 

منکه امسال برا ۳ تا دندون سقفم رفت🫥🫥🫥

جنسشون خوب نیست. هرچیزی میخوری سریع با اب خالی هم شده بشور، میگن هرمزه ای که بمونه داخل دهن، پوسیدگی ...

جنسشون داغونه 

اصن شاید فقط یکی دوتا مونده عصب کشی نشده 

بقیه همه داغونن

و۲۰ سالمه

منم21 تازهدندونام خرابه همههه

ن مامانم دندونش خوب بود ن بابام 

ب زور با مسواک و نخوردن نوشابه نگه داشتم 

گذاشتم یکم پول بیاد دستم کم کم درست کنم

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
منم21 تازهدندونام خرابه همهههن مامانم دندونش خوب بود ن بابام ب زور با مسواک و نخوردن نوشابه نگه داشت ...

وای☹️😩 چطور درد نداری

من یکی از دندونام باورت نمیشه یهو نصفش افتاد رفتم فرداش نشون دکتر دادم گفت باید عصب کشی بشه گفتمش اخه هیچکدوم از علائم عصبکشی و ندارم ن درد داره ن اب میخورم چیزیش میشه گفت این مدلش اینطوریه 

حتی دندونی ک دردم نمیکنه هم عصبکشی میخواد من🥺 یعنی تلفم تلف ، بعد درد دندون خیلی مزخرفیه خیلی، میزنه ب سر، از غصر اعصابم خرابشده حتی

وای☹️😩 چطور درد نداریمن یکی از دندونام باورت نمیشه یهو نصفش افتاد رفتم فرداش نشون دکتر دادم گفت بای ...

خودم درد کشیدم اره میدونم بعضیاش درد ندارن درسته چیکار کنم شما حداقل میتونی خودت درست کنی من باید برم سرکار تا درستش کنم شرایطم جور نییس ک برم الان

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....