کرلیگرل مدیر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1289 عنوان ینی الان این کرم میریزه🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست پسره بعد ی ماه چهار روزه فقط اینستا منو از بلاکی در آورده ینی واتساپ و تلگرام همچنان بلاکم پیجشم قفله بنظرتون چرا؟؟داره کرم میریزه و نخ میده ک برگردم؟البته خودش کات کرده دیروز | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
134rrrrr عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4796 اره ی بار شب تولدش ی بارم الان ک دیگ کلن انبلاک کرده تو نری پیام بدیا پسرا همشون برمیگردن قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.
کرلیگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1289 تو نری پیام بدیا پسرا همشون برمیگردن ن مگ دیوونه م؟قبلن بهش گفتم نرو خودشو گرفت و مغرور شد الان فهمیده خبری نیست داره کرم میریزهمنم بمیرم دیک پیام نمیپم
134rrrrr عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4796 ن مگ دیوونه م؟قبلن بهش گفتم نرو خودشو گرفت و مغرور شد الان فهمیده خبری نیست داره کرم میریزهمنم بمیرم ... آفرین تهش مثل چی برمیگرده اینقد تجربه های اینجوری دارم همشون خودشون برمیگردن قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1929 بحثی داشتیم تو اون بحثه من مقصر بودم بعد خودش رفت و خیلیممممم مغروره خیلی زیاد الان داره کاری میکنه ... من ک جات بودم نمیرفتم. اما اگ دوسش داری و خراب شدن رابطه تون تقصیر تو بوده اره برو اگ میخای آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪
کرلیگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1289 آفرین تهش مثل چی برمیگرده اینقد تجربه های اینجوری دارم همشون خودشون برمیگردن جدی؟خیلی منتظرم برگرده ی ساله با هم بودیم
کرلیگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1289 من ک جات بودم نمیرفتم. اما اگ دوسش داری و خراب شدن رابطه تون تقصیر تو بوده اره برو اگ میخای اگ خودش پیام داد برمیگردم ولی خودم نمیرم جلو
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1929 اگ خودش پیام داد برمیگردم ولی خودم نمیرم جلو دقیقن آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪