یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
نه 🥲خیلی دوسش دارم گاهی اینقدر ازش سرد میشم که نمیخوام ببینم و اکثرا شبا از دوریش میخوام بمیرم
خب چه جوری میگی در آستانه جدایی هستی؟ مشاوره برو حتما حتی تنهایی
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
تقریبا دور شدیم دیگه🥲اگه تنهایی برم چه تاثیری داره
خیلی تاثیر داره
داری بزرگترین تصمیم زندگیتو میگیری مشاور میتونه مسیر آینده رو برات توصیف کنه یا راهکار بده زندگی رو درست کنید همینه که با مشاور حرف بزنی میفهمی چقدر موتره