2777
2789
عنوان

یه زنه چند باری آمده مغازه شوهرم خیلی خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 47 پست
حالت خوش نیستکلی آدم میاد تو مغازه همسرم همه پولدار چون کارش کالای گرون داره بعد مشتری های ما زیاد ب ...

ولی مث اینکه حال تو خوب نیس اینارو ب هرکی بگی میفهمه اونی ک حالش خوش نیس تویی نه من این از این دوما که منم خودم پیش اومده بارها برم مغازه ای حالا هر مغازه ای

عزیزم جامعه پره ازین خانمایی که کلی ارایش میکنن و میرن بیرون ...قرار نیست هر کی که خوشگلتر از ما بود ...

نه من منظورم این نیست این چند بار آمده به بهانه مختلف بدون حتی همسر یا بچه 

چون کار ما کار بچه هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من منظورم این نیست این چند بار آمده به بهانه مختلف بدون حتی همسر یا بچه چون کار ما کار بچه هست

اهان الان متوجه منظورت شدم.حق داری منم بودم شک می کردم

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
عزیزم تو هم به خودت برس تو از اون زن بدت نیومده از زنانگی ک درخودت دفن کردی و اون داره زیست میکنه بد ...

نه اصلا چاق نیستم پوستمم خوبه

چند وقته پدرشوهرم فوت کرده غمگینم حالت افسرده شدم 

اره از این بهم ریختم اصلا هم کارمون که این خانوم میاره نیست یه چیز دیگه هست

ببین قطعا داره کرم میریزه  که شما متوجه شدی ...به همسرت بگو حس خوبی به این خانومه ندارم انگار مورد داره به نظرم زیاد تحویلش نگیر ...

نه اصلا چاق نیستم پوستمم خوبهچند وقته پدرشوهرم فوت کرده غمگینم حالت افسرده شدم

ببین عزیزم اصلا مشکل از شما نیست .متاسفانه الان یاد گرفتن که تا یه حرفی راجع به همچین خانومایی میزنی همه جبهه میگیرن که اون دوست داره به خودش برسه تو هم  به خودت برس!!تو هم فلان کن و بهمان کن!! اخه به خود رسیدن مگه به اینه که هفت قلم ارایش کنی بیفتی دنبال شوهر مردم!؟ 

یکی از اقوام یه اقای میانسال  خیلی پولداره .خانمش هم یه زن شیک و امروزی و زیباست، دوتا بچه بزرگ هم دارن ...بعد تو یه مهمونی یه دختر جوون ۲۰ ساله هی دورو بر این می پلکید و قشنگ تو حرفاش گفته بود دنبال یکی هستم که هزینه هامو بده و ....خب الان یه زن ۴۳ ساله هر چقدر هم به خودش برسه بازم به طراوت و زیبایی یه دختر ۲۰ ساله نمیشه!! چرا حدوحدودا رو رعایت نکنیم و اینجوری دل زن و بچه مردم رو نلرزونیم ؟؟ 

ببین قطعا داره کرم میریزه که شما متوجه شدی ...به همسرت بگو حس خوبی به این خانومه ندارم انگار مورد د ...

گفتم الان بهش میگم تو که شارژر نداشتی یه دفعه میگفتی شارژر ندارم چرا شمارتو دادی 

میگه تو مریضی 😭تا حالا 6 باری آمده خیلی بدم میاد از نه نمی دونم چرا 

ببین عزیزم اصلا مشکل از شما نیست .متاسفانه الان یاد گرفتن که تا یه حرفی راجع به همچین خانومایی میزنی ...

واقعا دقیقا من منظورم همین بود 

قشنگ خط چشم غلیظ رژ غلیظ 

منم دلم خوشه امدم تو شهر غریب زندگی می کنم 

خستم خسته 

اگر ه

همسرت اینجوری بهت گفته دیگه قضیه رو بهش نگو

اگر میتونی یه جوری خانومه رو تهدید کن که بکش کنار

ببین شوهری، مادرشوهری، چیزی نداره بری ناشناس بدون شناخته شدن به شوهرش برسونی که اینو جمعش کنه