2777
2789
عنوان

زندگی با مرد بی احساس

418 بازدید | 22 پست

مردی که از صبح تا ۱۰ شب سر کار بوده اونم کاری که خودش انتخاب کرده میاد خونه قبافه میگیره که چرا ملاحظه و درکم نمیکنی چرا این مردا همش طلبکارن بخدا یکبار آرزو به دلم موند اون بفهمه که منم دل دارم حالم خوب نیست

یه روز ک کارش سبکه باهم برید بیرون و باهاش حرف بزن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر زنی رو میبینم همشون از بی محبتی و بی مهری شوهراشون پژمرده شدن خودمم یکیشون حیف که مردا بلدنیستن باهامون چجوری رفتارکنن نمیدونن یه ذره محبت چه ارامشی به ماو کل زندگی میده

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
هر زنی رو میبینم همشون از بی محبتی و بی مهری شوهراشون پژمرده شدن خودمم یکیشون حیف که مردا بلدنیستن ب ...

حیف من که به پای نازاییش وایستادم و الان با تنهاییم سر میکنم و اونم خودشو غرق کار کرده نه تفریحی نه محبتی نه درکی

خب کار میکنن برای رفاه ما سعی میکنم زیاد سر ب سرش نزارم شوهر منم صبح تا اخر شب سرکاره وقتی میاد حوصل ...

نه عزیزم کار میکنه که واسه پدر و برادرش رفاه بیاره نمیکن برا منم پول نمیاره ولی اعصاب خوردیش ماله منه و رفاهش واسه اونا 

یه روز ک کارش سبکه باهم برید بیرون و باهاش حرف بزن

رفتیم نمیگم روز خوش نداشتم ولی کم بوده به نسبت سال های زندگیم کلا عشقش کاره از این مردها نیست که عشق سفر و گردش و خوش گذرونی باشه

خب کار میکنن برای رفاه ما سعی میکنم زیاد سر ب سرش نزارم شوهر منم صبح تا اخر شب سرکاره وقتی میاد حوصل ...

خب لابد از لحاظ روحی بهش توجه ندارع .شوهر منم فوق العاده کارش سنگین ولی من این حسو ندارم چون از هر فرصتی برای باهم بودن استفاده می‌کنه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

خب لابد از لحاظ روحی بهش توجه ندارع .شوهر منم فوق العاده کارش سنگین ولی من این حسو ندارم چون از هر ف ...

عزیزم چه اوایل ازدواج چه الان کلا همینه اشتباه از من بود با آدمی ازدواج کردم که با وجود ۲۸ سال سن ۵ سال یک سفر نرفته و فقط تو زندگیش کار کرده بود هرچیزی یه حدی داره کلا کار زیاد و اعتباد به گوشی دو موضوع با اولویت تو‌زندگیشه هر وقت از کارش بر میگرده خونه هم با گوشیش سرگرمه کلا مدلش همینه از اولم همین بود من خر نفهمیدم