2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سال ۱۴۰۱ تو دانشگاه یه پسری از من خوشش اومد به سختی قبول کردم باهم حرف بزنیم گفتم من اصلا اهل دوستی نیستم و خانوادم قبول نمیکنن

خلاصه گفت من ۲ سال زمان نیاز دارم تا بتونم شرایطو فراهم کنم 

منم چون چیزی رو از خانوادم پنهان نمیکردم موضوع رو بهشون گفتم و اونم به خانوادش گفت

سال ۱۴۰۱ تو دانشگاه یه پسری از من خوشش اومد به سختی قبول کردم باهم حرف بزنیم گفتم من اصلا اهل دوستی ...

خلاصه به خانوادم گفتم هر چند خانواده بسیار سخت گیری بسیااار سخت گیری داشتم و همچیو به جون خریدم چون از دروغ خوشم نمیومد

از اونجا سختیای من شروع شد 

ولی من همه حرفارو به جون خریدم یکسال اول تقریبا میشد گفت همچی خوب بود

خلاصه به خانوادم گفتم هر چند خانواده بسیار سخت گیری بسیااار سخت گیری داشتم و همچیو به جون خریدم چون ...

بعد از یکسال همچی تغییر کرد 

من ادمی نبودم که زود جا بزنم 

فکر کردم باید واسش تلاش کنم و صبوری کنم 

از اول مشکلاتمون بهش گفتم بیا بریم مشاوره قبول نکرد حتی از مامانش خواستم بهش بگه بیاد بریم اما بازم قبول نکرد

بعد از یکسال همچی تغییر کرد من ادمی نبودم که زود جا بزنم فکر کردم باید واسش تلاش کنم و صبوری کنم از ...

سعی کردم با خوبی خوبش کنم 

از اون روز از هیچ تلاشی دریغ نکردم 

تولدش بهترین کادو کیک و گل 

فارغ تحصیل شد گل 

بی مناسبت دسته گل 

بردمش عکاسی عکساشو چاپ کردم 

قبل سربازی واسش تو ساکی میخریدم 

از مسافرتام واسش سوغاتی میوردم 

ماهگردا کادو 

سعی کردم با خوبی خوبش کنم از اون روز از هیچ تلاشی دریغ نکردم تولدش بهترین کادو کیک و گل فارغ تحصیل ش ...

بعد از اون چون سرباز بود و دستش تنگ بود 

هر دفعه که اونم خیلی کم میشد بریم بیرون خودم میوه و خوراکی و غذا و اجیل میبردم 

سعی میکردم خودم بسته مکالمه بخرم تا پولاسو سیو کنه بتونه موتوری که میخوادو بخره

بعد از اون چون سرباز بود و دستش تنگ بود هر دفعه که اونم خیلی کم میشد بریم بیرون خودم میوه و خوراکی و ...

ولی هیچ کدوم از اینا از اون یه ادم خوب نساخت 

من هر ماه واسه خودم هیچی نمیخریدم با ماهانم همش واسه اون کادو میخریدم 

ولی هیچ کدوم از اینا از اون یه ادم خوب نساخت من هر ماه واسه خودم هیچی نمیخریدم با ماهانم همش واسه او ...

تولد من رسید 

شب تولدم بود با دوستاش بیرون بود 

گفتم بیا حرف بزنیم گفت ینی چی هی گیر میدی حالا انکار تولدت خیلیم مهمه داری شلوغش میکنی 

تا دو روز بعدشم خبری ازش نشد 

تولد من رسید شب تولدم بود با دوستاش بیرون بود گفتم بیا حرف بزنیم گفت ینی چی هی گیر میدی حالا انکار ت ...

بخاطر حرف مردم و ترس از جدایی دوباره بهش برگشتم اما همش با دوستاش بیرون بود 

میگفت وقت ندارم با تو بیام بیرون یا حرف بزنم

تمام زندگیش شده بود وقت گذاشتن برای دوستاش