2777
2789
عنوان

میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 32 پست
کدوم دکتر نقشه مغزی میگیره

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزا ندارم از ساعت ۸ ۹ شب شروع میشه پیشونیم و شقیقه هامه نبض هم میزنه ب نور و بو و صدا هم بشدت حساسم ...

عزیزم وقتی رفتی ام را ای نشون نداده یعنی یکم استرس و اضطراب داری.یکمم اینروزا فشار عصبی روته سعی کن روزانه اب زبادی بخوری و استرس بذاری کنار ایشالله خوب میشی 

اگه نزدیک پریودت هم باشه که به این میگرن پریودیته بعد پریود خوب میشی اگه اینورزا هم یه سرما خوردگی داشتی شاید بخاطر اون باشه که سینوزیتت داری.فقط و فقط بهش فک نکن خودش خوب میشه از من بشنو هیچ وقت به سردردت فک نکن که بدتر میشه

ای کسی که نامش دوا و ذکرش شفا است.ای مرهم درد همه دردمندان .لباس عافیت بر تن همه بیماران بپوشان
عزیزم وقتی رفتی ام را ای نشون نداده یعنی یکم استرس و اضطراب داری.یکمم اینروزا فشار عصبی روته سعی کن ...

من سر ی قضیه ایی دوماه هر روز استرس شدید و گریه داشتم و بعد اون قضیه من این سردردای مزمن اومد سراغم

من میگرن دارم و وقتی عود میکنه پدرمو در میارهسردرد از قسمت شقیقه ها شروع میشه تا پشت چشمم و درگیر می ...

منم همه علائم شمارو دارم جز تهوع حتی ب گرما و سرمای زیادی هم حساسم 

روانشناسکلاه میزاره سرت بعد مثه نوارقلب بهش وصلهاون سیگنال میفرسته به کامپیوترحالاشایداصطلاحاتم درست ...

مرسی عزیزم ی سوال داشتم من میخوام ی خورده موهامو دکلره کنم تو سردرد تاثیر داره؟چون بهم گفتن موادشون کمترین بو رو داره 

مرسی عزیزم ی سوال داشتم من میخوام ی خورده موهامو دکلره کنم تو سردرد تاثیر داره؟چون بهم گفتن موادشون ...

فک نکنم نشنیدم   دکترم تذکرندادکه رنگ نکن 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
مرسی عزیزم ی سوال داشتم من میخوام ی خورده موهامو دکلره کنم تو سردرد تاثیر داره؟چون بهم گفتن موادشون ...

به نورحساسی؟   چشم پزشکی رفتی یاعینکی هستی؟

به نورحساسی؟ چشم پزشکی رفتی یاعینکی هستی؟

به نور حساسم ، دوتا چشمامم بشدت ضعیفه سمت چپم نمرش ۳ سمت راستم گفت ۲و نیم ولی عینک اصن نمیزنم چون نمیتونم تحمل کنم

به نور حساسم ، دوتا چشمامم بشدت ضعیفه سمت چپم نمرش ۳ سمت راستم گفت ۲و نیم ولی عینک اصن نمیزنم چون نم ...

عه پس میشه دلیلش عینک هم باشه

عینک بزن یابرولنز بزار

چشم پزشک گفت خشکی چشم داری؟؟؟

چرا عینک نمیزنی؟؟؟

الان عینک نداری باگوشی هستی؟؟

عه پس میشه دلیلش عینک هم باشهعینک بزن یابرولنز بزارچشم پزشک گفت خشکی چشم داری؟؟؟چرا عینک نمیزنی؟؟؟ال ...

نه هیچوقت عینک نزدم و اصن نمیتونم بزنم چون سردرد میگیرم بشدت چشم درد میگیرم‌میگم نکنه سردردام از ضعیفی زیاد چشام باشه یا لنز میزارم یا میرم عمل لیزیک میکنم ولی حس میکنم سردردام از چشام باشه

چای دارچین دم کن بخور برو اتاق ساکت و تاربک بخواب اگ بهترشدی میگرنه

والا MRIدادم میگرن توش مشخص نشد ک بگن میگرنه ولی الان ی سری گفتن تنشیه ک علائمش شبیه میگرنه