2777
2789
عنوان

میگرن

143 بازدید | 32 پست

بچها من ۳ ماهی میشه ک سردرد دارم علائمم کپی میگرنه ولی MRIدادم دکتر دید گفت هیچی نیس میگن میگرن داخل MRIمشخص میشه ولی برا من هیچی معلوم نشد کسی میدونه دلیلش چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اه میگرن خر 😆خدانکنه میگرن داشته باشی .سردرد تنشی شاید داری. کجایه سرد درد میکنه شبا سردرد داری روزا داری .به نور حساس هستی بو ها ای خدااا

ای کسی که نامش دوا و ذکرش شفا است.ای مرهم درد همه دردمندان .لباس عافیت بر تن همه بیماران بپوشان
اه میگرن خر 😆خدانکنه میگرن داشته باشی .سردرد تنشی شاید داری. کجایه سرد درد میکنه شبا سردرد داری روز ...

روزا ندارم از ساعت ۸ ۹ شب شروع میشه پیشونیم و شقیقه هامه نبض هم میزنه ب نور و بو و صدا هم بشدت حساسم چشامم درد میگیره

تازگیا گرفتم اول از سینوزیت گرفت بعدش سردرد تنشی از اعصابه هروقت استرس میگیرم بیشتر میشه.. فقط خداکن ...

من امی تریپیتلین دکتر بهم داده خدا خیرش بده صدتا دارو بهم دادن تاثیر نداشت ولی این تاثیرش بیشتر از همه بود ولی هنوز سردردام هستن

سردرد تنشی علایم شبیه ب میگرن داره ک گاها تمایز این دوتا از هم مشکله.... منم میگرن و تنشی جفتشو دارم ...

سردرد تنشی راهی براش نیس ک مشخص بشه؟یا داروی مخصوص به خودش

روزا ندارم از ساعت ۸ ۹ شب شروع میشه پیشونیم و شقیقه هامه نبض هم میزنه ب نور و بو و صدا هم بشدت حساسم ...

برودکتر که نقشه مغزی ازت بگیره ،  روانشناس

نوارنه

نقشه مغزی

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
کدوم دکتر نقشه مغزی میگیره

روانشناس

کلاه میزاره سرت بعد مثه نوارقلب بهش وصله

اون سیگنال میفرسته به کامپیوترحالاشایداصطلاحاتم درست نباشه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

من میگرن دارم و وقتی عود میکنه پدرمو در میاره

سردرد از قسمت شقیقه ها شروع میشه تا پشت چشمم و درگیر میکنه احساس میکنم یکی با مشت زده تو چشمم حالت تهوع بهم دست میده 

به نور ،صدا ، سرما ،گرما حساس میشم حتی اگر در حد خیلی کم باشه تنها راهش اینه یه قرص بخورم چشمامو با روسری ببندم و تو یه اتاق کاملا تاریک و بدون هیچ سروصدایی به مدت چهار پنج ساعت بخوابم 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏