2777
2789
عنوان

مادر سمی نباشیم

151 بازدید | 16 پست

دوستان 

مامان من به شدت آدم خوبیه اما به همون اندازه هم برای بچه هاش سمی و آسیب زا هست 

خودش اصلا متوجه نیست و بهش بگی هم میگه وااااای اینا که کار بدی نیست 

یکبار نشد از من تعریف کنه در حالی که من هم تحصیلات، هم کار، هم ازدواج و شرایط اجتماعی موفقی داشتم اما تا دلت بخواد عیب ازم میگیره 

یکبار نشد منو بغل کنه، ببوسه چون از نظرش این چیزا لوس بازیه و خوشش نمیاد 

هیچ حس مثبت و دوست داشته شدنی ازش نمیگیرم انقدر که حس میکنم اگر خودم بچه دار بشم نمیتونم دوستش داشته باشم 

خلاصه پر از ناآگاهی هست و از همین رو به جرات میتونم بگم برای بچه هاش و شوهرش ی آدم سمی محسوب میشم

مامانم فک میکنه هرچی بیشتر به مادر خودش لطف کنه، بچه هاش هم بیشتر بهش لطف میکنن درحالی که اصلا اینطوری نیست و اگر میخوایی بچه ت باهات رابطه خوبی داشته باشه، باهاش خوب باش 

ی وقتایی ی جوری در مقابل ما موضع میگیره و هزارتا عیب میگیره و میگه مثل باباتی مثل عمه تی که انگار بابام ما رو از دوره مجردی خودش آورده و اصلا ما بچه های مامانم نیستیم

تو رو خدا برای بچه هاتون مادر باشید نه صرفا کسی که از روی غرایز خوشد بچه دار شده 

قبل اینکه بیایید بگید مادره و احترام و حرمت و... 

1. آدم سمی فحش و ناسزا نیست سپ بی احترامی نکردم 

2. هر مادری لزوما خوب نیست و آدم ها به صرف مادر پدر شدن یا پیر شدن لزوما قابل احترام نیستن 

خییییلی از صحبت ها و تاپیک ها و جواب کامنت های اینجا کاملا مشخص میکنه که رفتارها خیلی شبیه رفتار ماما من و آسیب ها خیلی شبیه آسیب های من هست 

تو رو خدا این چرخه داغون رو ادامه ندید و مثل مامانای نسل قبل رفتار نکنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من کتاب والدین سمی رو خوندم و میخوام تا بچه دار شدن انقدر تخقیق کنم که ناخواسته به بچه اسیب نز ...

مامان من واقعا عجیبه 

اصلا هم تغییر نمیکنه 

من کتابای روانشناسی و اینا رو که میخونم، میگم واقعا خدا بهم لطف کرده با این مادری که داشتن خل و دیوونه نشدم 

ینی تا جایی که تونسته آسیب ناآگاهانه به ما زده، تهش هم میگه تقصیر بابا تونه اینطوری شدید 

در حالی که کار بابای من ماموریتی بوده و ما بچه بودیم بابام ماهی سر جمع ی هفته اگر خونه بود 

منی ک از یه مادر و خانواده سمی به مرحله روانی بودن رسیدم🤕😔

خیای وحشتناک بزرگ شدیم 

و جالبه اینجا ی وقتایی تاپیک ها رو میخونم متاسفانه نسل جدید هم همون روند رو دارن تکرار میکنن 

مامان منم کلا خودش رو وقف مادربزرگم کرده.

اونقدر کمبود توجه گرفتم هی به شوهرم گیر میدم.😅

البته من خیلی تلاش کردم چیزایی که خودم از مامانم انتظار داشتم برای دخترم انجام بدم.

ولی بچه م هم انگار همیشه طلبکار و غرغروئه.

اینم شانس مایه.😁

مامان من واقعا عجیبه اصلا هم تغییر نمیکنه من کتابای روانشناسی و اینا رو که میخونم، میگم واقعا خدا به ...

مال من آسیب آگاهانه زده انگار دشمن بچه هاشه ازش خیلی بدم میادهیچوقت نتونستم بگم تودلم چی میگذرع یا دردم چیه ....

مامان منم کلا خودش رو وقف مادربزرگم کرده.اونقدر کمبود توجه گرفتم هی به شوهرم گیر میدم.😅البته من خیل ...

یکی مثل من اصلا رفتار درست رو دیگه بلد نیست 

میدونم مثلا فلان کار رو مامانم انجام داد غلطه اما نمیدونم درستش چیه

مامان من قبلنا خیلی بهتر بود حداقل کتاب میخوند 

الان دیگه اصلللللا، چیزی هم بهش بگی میگه من همینم دیگه تغییر نمیکنم 

مثلا میریم ی جایی، دو دقیقه نشده میگه بریم خونه میاد خونه هنوز شب نشده میگه شام بخورید، شام میخوری ساعت هفت میگه خب بخوابید دیگه 

اصلا از هیچ مرحله ای از زندگیش لذت نمی‌بره

مدام هم میگه وای مریضم همه جام درد میکنه، من تصورم از مامانم اینه که همیشه داره غر میزنه که مریضم. میگی بریم دکتر نمیاد اگر هم بیاد دمرت میگه هیچیش نیست

عادت داره مدام غر بزنه 

کاملا آدم رو دیوونه میکنه 

اون حس ناکافی بودی که مدام میده و... هم که هیچی 

مال من آسیب آگاهانه زده انگار دشمن بچه هاشه ازش خیلی بدم میادهیچوقت نتونستم بگم تودلم چی میگذرع یا د ...

منم همینطور واقعا دوستش ندارم و اگر کاری میکنم از سر دلسوزیه

بخدا درک نمیکنم چطوری انقدر میتونن آسیب بزنن، بابا حداقل ی جا رو درست انجام میدادی 

یکی مثل من اصلا رفتار درست رو دیگه بلد نیست میدونم مثلا فلان کار رو مامانم انجام داد غلطه اما نمیدون ...

باید اول خودت تراپی بشی که آسیبهات رو درمان کنی.

بعد دنبال راهکار درست باشی.

مامانتم راست میگه دیگه‌. از یه سنی به بعد شخصیت آدم تغییر نمیکنه. 

ولش کن

باید اول خودت تراپی بشی که آسیبهات رو درمان کنی.بعد دنبال راهکار درست باشی.مامانتم راست میگه دیگه‌. ...

اتفاقا آدم توو هر سنی اگر بخواد میتونه تغییر کنه 

وقتی آدم میبینه همه اعصا خونواده بهش میگن این رفتارت اشتباه باید تغییرش بده و اتفاقا میشه 

این جمله که سن بالا تغییر نمیشه اصلا درست نیست 

دقیقا همون حرف مادرهای سمی هست 

تغییر درد داره سخته اما ربطی به سن و سال نداره 

اتفاقا آدم توو هر سنی اگر بخواد میتونه تغییر کنه وقتی آدم میبینه همه اعصا خونواده بهش میگن این رفتار ...

تغییر تو سن بالا اونقدر سخته که معمولا کمتر کسی حاضره همچین کاری بکنه.

اگر هم کسی بتونه تو اون سن تغییر کنه یا واقعا متحول شده، یا خدا نظر کرده بهش.

به نظرم انرژیت رو صرف حال خوب خودت کن که بتونی نسل سالمتری پرورش بدی

چون مامانت اگه میخواست تغییر کنه منتظر دستور شما نمیشد

میشه از رفتارهای مادرتون ،چند مثال بزنید؟

من سی و خورده ای سالمه منتهی روزایی که خونه مامانم هستم هر روز اینطوری شروع میشه که مامانم میگه بیا صبحونه بخور (من یکی دو ساعت بعد بیدار شدن صبحونه میخورم، اما مامانم میگه باید تا چشم باز کردی صبحونه بخوری) من میگم بعد میخوره و غر مامانم شروع میشه که آدم نیستی این چه طرز صبحونه خوردنه و... ینی من صبح به صبح بابت صبحونه نخوردن طبق سلیقه مامانم آدم نیستم 

تمام فامیل میدونن من آدم نیستم چون صبحونه م رو دیر میخورم

شوهرم میاد دنبالم و شوهرم هیچ مشکلی نداره نیم ساعت منتظر من باشه (من دو دقیقه ای اماده میشم) اما مامانم مدام غر میزنه که شوهرت وایستاده تو فس فس میکنی و آنقدر میگه که شوهرم میگه من مشکلی ندارم منتظر بمونم 

هر موقع غذا درست میکنم (همه میگن آشپزی خوبه) مامانم از ی چیزی ایراد میگیره و ی جوری میاد در گوشم میگه غذات این ایراد رو داشت که انگار عهدقاجاره و اگر بابام بشنوه غذا ایراد داره سیاه و بودم میکنه در حالی که من گندترین غذا رو هم بپزم بابام تعریف میکنه اما مامانم مدام میخواد حس خجالت و کم بودن بهم بده 

در کل تمام کاراش توو این سنی که هستم، در راستای ایجاد شرم و خجالت توو منه همش ازم ایراد میگیره

هر لباسی بپوشم ایراد میگیره، بلند باشه کوتاه باشه تنگ باشه هرررچی باااشه اول میگه أه، این چیه... 

هر حرفی بزنم ایرادی میگیره 

حتی رانندگی هم که میکنم میاد به بابام میگه تند رفت، کج رفت، صاف رفت 

ی وقتایی حس میکنم از عمد ی کاری میکنه من مورد شماتت بقیه باشم اما میگم چرا باید اینکار رو بکنه؟!