2777
2789
عنوان

اسکرین پیام استادم منظورش چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 85 پست
من عادتمه همیشه همیشه لایک میکنم همیشهههههه حتی اگه طرف فوشم بده

استادتون باید با عادات شما آشنا باشه؟

رسمی حرف بزنین. لازم نیست دائم از استیکر استفاده کنین

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استادتون باید با عادات شما آشنا باشه؟رسمی حرف بزنین. لازم نیست دائم از استیکر استفاده کنین

امضاتون مو به تنم سیخ کرد 🙁💔

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

خب حرف من زشت بوده ؟

حرفتون خیلی دوستانه و صمیمی بوده.

ولی خودتون اگه استادتون دوستانه و صمیمی حرف بزنین بهتون بر میخوره و پشت سرش توهین می کنین. تکلیفتون با خودتون روشن نیست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من پدرم فوت کرده کسی تاحالا پیش نیومده به من بی احترامی کنه منظورم دعوا و اینا بود واقعا نمی‌دونم چی ...

ببخشید عزیزم معذرت میخوام خدا رحمتش کنه خواستم بخندی استرست کم بشه🖤🙏

و از اونجایی که من خبر نداشتم تو پدرت فوت کرده،اون استادت هم خبر نداره لایک کردن عادتته،پس مراقب باش💋