2777
2789
عنوان

شب یلدا💜🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 32 پست

تا تو نیایی

همه ی شب ها شب یلداست...

♨️راه کوتاه شدن غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

🔸امام صادق علیه السلام در حدیثی می فرمایند:

«خداوند ۱۷۰ سال ظهور منجی بنی اسرائیل رو به خاطر دعا و تضرع دسته جمعی آنها جلو انداخت و مابقی غیبت منجی آنها را که حضرت موسی و هارون بودند رو بر آنها بخشید.»

سپس فرمودند:

«شما شیعیان هم اگر مانند بنی اسرائیل با ضجه و گریه دعای همگانی کنید خداوند فرج ما را خواهد رساند. اما اگر چنین نکنید این سختی،به نهایت مدّتش خواهد رسید.»

📚بحارالانوار ج۵۲ ،ص۱۳۱

🔸حاج محمد علی فشندی می‌گوید:

در مسجد جمکران قم اعمال را بجا آورده و با همسرم می آمدم. دیدم آقایی نورانی داخل صحن شده و قصد دارند طرف مسجد بروند.

گفتم: این سید در این هوای گرم تابستان از راه رسیده تشنه است.

ظرف آبی به دست او دادم تا بنوشد؛ پس از آنکه ظرف آب را پس داد گفتم:

آقا شما دعا کنید و فرج #امام_زمان را از خدا بخواهید تا امر فرجش نزدیک گردد.

فرمود: « شیعیان ما به اندازه آب خوردنی، ما را نمی خواهند، اگر بخواهند دعا می کنند و فرج ما می رسد ».

این را فرمود و تا نگاه کردم آقا را ندیدم. فهمیدم وجود اقدس امام زمان علیه السلام را زیارت کردم و حضرتش امر به دعا نموده است.

📚 شیفتگان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

#حدیث_روز

🌹تأثیر دعای فرج بر تقدیر جامعه و بشریت

🔸امام صادق علیه السلام در فرمایش عبرت

در مورد میزان تاثیر دعا برای فرج، در تقدیر الهی برای نجات جامعه و نزدیکی فرج می فرمایند:

«هنگامی که سختی و فشــار فرعون بر بنی اسرائیل طولانی شد، بنی اسرائیل چهل روز به درگاه خداوند ضجه زدند و گریه کردند.

در این هنگام خداوند به موسی و هارون وحی کرد که آنها را از فرعون نجات دهند. به این ترتیب خداوند 170 ســال از دوران مقدر شــده برای انتظار را کوتاه کرد و با فرستادن موسی و هارون فرج بنی اسرائیل را رساند.»

🔸 سپس حضرت فرمودند:

« اگر شما نیز چنین عمل کنید، خداوند فرج ما را میرساند، و اما اگر اینگونه ضجه نزنید و درخواست نکنید، مدت انتظار تا رسیدن همان وقت تعیین شــده به طول خواهد انجامید.»

🔸حضرت آیت الله بهجت ره نیز در مورد تأثیر قطعی دعا برای فرج میفرمایند:

«چقدر باید در فکر حضرت غائب عجل الله باشیم و برای تعجیل در امر فرجش دعا کنیم؟!

به‌ طور یقین دعا در امر تعجیل فرج آن حضرت مؤثر اســت، اما نه لقلقۀ زبــان و «عجل فرجه» خشک و خالی و ورد همیشگی که در آخر منبر برای اینکه مردم از جا بلند شوند گفته میشود.

اللهم‌عجل‌لولیڪ‌‌الفرج

#امام_زمان🦋

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب🍉 یلدا چه شبی! پُر نقش است و نگار 

شب سیب🍏 است و انار! 

📖 همه اش خاطره و مهمانی.. شب حافظ خوانی.. 

🌃شب دورهمی و عشق و غزل

گرم و شیرین چو عسل

☃️ شب یلدا یعنی: «شب برفی که زند طعنه به مستی بـهـار»

❤️ هر چه گفتم به کنار؛ فرصت خواندن دعای«فرجــش» بیشتر است😍🙏 اَللّهُمَّ عَجِّلِ لِوَلیِّکَ الفَرَج

سلام دوستان عزیز 😍

پیشاپیش،شب🍉🍉 یلداتون 🍉🍉مبارک.

ان شاء الله همیشه به شادی و خوشی در کنار خانواده. 

شب یلدا میشه چند لحظه بیشتر آقامون رو دوست داشت و بیادش بود. 🥰امشب فرصتی هست تا با خوندن  دعای فرج زمستان را با یاد منجی آغاز کنیم.