2777
2789

شکمشو با یه پارچه ببند

بزارش توی گهواره براش صدای سشوار بزار

بغلش کن راه برو

باید صبور باشی سنش بره بالاتر خوب میشه

دختر من تا ۳ماهگی داشت

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تجربه من  چند تا

هل سبزو نصف میکرم با یکم نبات مینداختم داخل استکان یکم اب جوش میریختم میزاشتم نیم ساعت بمونه بعدش یه قطره چکون میدادم بهش شماهم اگر دوست داشتی و صلاح دونستی بده قطره ایزی کول و شربت اهورا نی نیم خوب بود ماساژشکم با روغن زیتونم خوب بود اگر از اون هل نبات خودتونم بخورید عالیه  

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
شکمشو با یه پارچه ببندبزارش توی گهواره براش صدای سشوار بزاربغلش کن راه بروباید صبور باشی سنش بره بال ...

هرشب شکمشو با روغن چرب میکنم صدای سفید و جاروبرقی سشوار میزارم براش. تو گهواره میزارم بهتر میخوابه. باز هرکی ک میاد بهم میگ بدعادتش میکنی و اینا میگم بنده خدا کولیک داره دیگ مدلی ک ساکت نمیشه

عزیزم تجربه من چند تاهل سبزو نصف میکرم با یکم نبات مینداختم داخل استکان یکم اب جوش میریختم میزاشتم ...

من شکم و کمرشو با روغن سیاهدونه ماساژ دورانی میدادم مثل آب رو آتیش

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

شربت اهورا نی نی به پسر من سازگار بود 

اگه شیر خودت میخوره زیره و رازیانه خودت استفاده کن چیزای نفاخ و سردی نخور 

بخوابونش رو دستت کمرشو آروم آروم ماساژ بده شکمش هم با یه روغن ماساژ بده صبور باش مامان عزیز 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
هرشب شکمشو با روغن چرب میکنم صدای سفید و جاروبرقی سشوار میزارم براش. تو گهواره میزارم بهتر میخوابه. ...

واه گهواره کجاش بد عادتیه😐

گوش نده دختر من تا ۸ماهگی می‌خوابید تو گهواره

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان