2777
2789
عنوان

ی هفتس قهریم با شوهرم

498 بازدید | 15 پست

سر اینکه پسرعموش ک خیلی لات تشریف ذاره شب زنگ زد و اینم بگم من کلن از این آقا خوشم نمیاد چون آدم درستی نی حالا یکساله شوهرم با این کار میکنه من کامل مخالفم 

حالا قضیه اینه اون یهو زنگ زد اینم هی مخاست بحث‌عوض کنه هی میگف اهوم چخبر یا اره اهوم می‌کرد معلوم بود نمیتونست صحبت کنه کنار من

من گفتم چی مگف اصلا نمتونستی صحبت کنی شروع کرد داد زدن فش و... منم قهر کردم 

از اون ب بعد ن باهم حرف می‌زنیم هیچی حای خوابشو هم جدا کرده تو حال میخابه منم شام یچیزی میپزم با بچه ها میخورم ب اون نگه ندارم یا غذایی ک دوست نداره میپزم دلی خستم میخام بیاد منت کشی چکار کنم

رخت خواب جدا نکنه شب برو پیشش بخواب شوهرت داره از راه ب در میشه و باید هواستو جمع کنی اون مارموزم یه تله ای چیزی بچین بگو ناپاکه از زندگیت شوتش کن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رخت خواب جدا نکنه شب برو پیشش بخواب شوهرت داره از راه ب در میشه و باید هواستو جمع کنی اون مارموزم یه ...

اصلا ازش دست برنمیداره شوهرم هرچی دعوا راه انداختم قبلا فایده نکرد میگه مخای بشینم تو خونه بزار کار کنم بتوچه با کی کار میکنم

اتفاقا این داره به کار میکنه که اصلا درست نیست گول این قهرو نخور نذار شوهرت از راه به درشه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ببخشید ولی شوهرتو داره یجا سرگرم میکنه  سعی کن با ی ترفندی اشتی کنین بعدم با زبون جداش کن از یارو اینا خونه خراب کنن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

غذایی که دوست داره درست کن

به خودتم برس

بعد خودش میاد   

بعد بهش بگو من  واقعا دوست ندارم   که تو   بخوای  به هر بهونه جای خوابتو عوض کنی ناراحتی حرف بزن مشکلمون حل کنیم بچه ها ک نباید بفهمن

بعدهم  بگو این پسرعموی آدم  خیلی خوبی نیس درشان تو نیست که باهاش همکلام بشی

ببرش بالاها    با احترام   کاری کن  دور بشه  از اون

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

چرا گذاشتی طولانی بشه قهرتون؟؟

براش بنویس اگر نمیتونی بری رو‌در رو حرف بزنی

قهر معنی نداره بین زن و شوهر

رابطش با بچه ها چطوره؟

شام بهش نمیدی

کجا میخوره پس؟

گناه داره اونم بخاطر تو‌ و بچه هات زحمت میکشه

اگر تاحالا ازش چیزی ندیدی نباید انقدر حساس باشی

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
ببخشید ولی شوهرتو داره یجا سرگرم میکنه سعی کن با ی ترفندی اشتی کنین بعدم با زبون جداش کن از یارو ای ...

بل نیستم خاهر سیاست ندارم هرموقع حرف اون پیش میاد اینجور دعوا میشه و قهر