2777
2789
عنوان

نیخوام نسکافه ای این مبلارو بخرم

100 بازدید | 13 پست

بچه ها عکس واقعی مبل رو پیدا نکردم واقعیش نسکافه ای همین مبلاس واقعا خیلی خوشرنگه و چوبش قهوه ای نیست و طلایی نسکافه ایه و روی اون کوسن دایزه ایش ی خز قهوه ای داره محشرههه نظرتون چیه دلیل انتخابم اینه که ی چیز با اصالت میخواستم 

زیباست ولی اون چوبش قهوه ای سوخته س رو نمی‌پسندم شخصا

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیباست ولی اون چوبش قهوه ای سوخته س رو نمی‌پسندم شخصا

ولی شیکه 

رنگشم که از اوناست که آدم خسته نمیشه ازش

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

همیشه شیک بوده و هست هیچ وقت هم از مد نمیوفته

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اصلا این سبک دوست ندارم راحتی تو مایه های چستر زیباست همیشه رو بورس‌. سبک های مینیمال هم نگاه کن

مینیمال اصلا ببین مهم نیس چی رو بورسه چون سال دیگه رو بورس نیس دیگه چیزی انتخاب کنید که اصالت داشته باشه