2777
2789

الان فهمیدم خیلی از ایرانی هایی ترکیه هستن اینجوری می گذرونن و کلی خرید و تفریح می کنن

تا یکی دو سال پیش ترکیه خونه مفت بود 

مثلا آنکارا که پایتخت هست تا پارسال میشد با سه میلیارد خونه سه خواب خرید

یا  سه سال پیش با یه میلیارد میشد 

پول زیادیه شاید از نظر بعضی ها ولی خب واقعا نسبت به خونه های ایران خوب بود

پایتخت می خریدی یه خونه رو یه میلیارد ، بزرگ ، سه خواب و.....

در صورتی ایران پایتخت خونه ۱۵۰ متری امکان نداشت باشه اگه هم بود جای بد 

بگذریم مثلا طرف خریده یه خونه سه خواب رو 

الان هم ارزش اصل پولش کم نشده 

هم اتاق هاش رو اجاره دانشجو ها داده 

هر اتاق ۲۰ میلیون 

یعنی ماهی شصت تومن داره از خونه درمیاره 

خودشم یه پاش ایرانه یه پاش ترکیه خرید و تفریح و .....

واقعا مردم به موقع پول دارن ما هم یا نداریم دستمونم بیاد بد موقع هست

داشته باشیمم مخ اقتصادی نداریم😅😅😅😅

خب دمشون گرم فکر اقتصادی داشتن 

خیلی ها پول دارن ولی اصلا هوس اقتصادی ندارن فقط پولا رو میزارن بانک

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرانیا اگ پول داشتن الان همه مستاجر نبودن💔لازم نیود تو ترکیه بخرن تو همین کشور خودمون میخریدن

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

اشتباهه بنظر من  ایرانیایی که رفتن تو گرجستان و قبرس سرمایه گذاری کردن ضررکردن پولشون از دست دادن 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
ایرانیا اگ پول داشتن الان همه مستاجر نبودن💔لازم نیود تو ترکیه بخرن تو همین کشور خودمون میخریدن

عزیزم باور کن تا پارسال قیمت خونه ترکیه نصفه نصف ایران بود

تا پارسال با سه میلیارد خونه ۱۵۰ متری میشد جای نسبتا خوب تهران خرید؟ واقعا نمیشد

منطقی اش بود کسی نمی تونه اونجا بخره بعد با یه سوم کرایه اش میشد خونه اجاره کنه بقیه کرایه اش رو هم استفاده کنه

اشتباهه بنظر من ایرانیایی که رفتن تو گرجستان و قبرس سرمایه گذاری کردن ضررکردن پولشون از دست دادن

ترکیه خوبه 

قبرس و گرجستان نمی دونم شرایط چجوریه ولی خب نباید به هر پروژه ای اعتماد کرد