2777
2789

تاپیک قبلیم ی نفر اومد فقط

همکارمه از من خوشش میاد ،رسما ابراز علاقه نکرده فعلا ولی قشنگ چندین بار نخ داده

حتی ی بارم مامانم اومده بود سرکارم چند لحظه دید پسررو، بعدا ک به مامانم گفتم پسره خوشش میاد ازم گفت تا دیدمش فهمیدم تابلو بود

پسره خیلی سر زبون دار و اجتماعیه ولی من خراب گیری تا الان ازش ندیدم به قیافشم میخوره مثبت باشه

بعد من و این نه شماره ای از هم داریم نه آیدی

من ی بار شانسی اسم و فامیلیشو سرچ کردم اکانتش اومد(بدون هیچ بیو ای)چند شب پیش بیو عاشقانه گذاشته بود

آخه مگه میشه آدم واسه کسی ک میدونه شمارشو نداره رابطه ای هم بطور رسمی ندارن بیو بذاره؟ 

باز الان رفتم چک کردم بیو رو عوض کرده بود ی چیز عاشقانه دیگه گذاشته بود

یعنی سرش جای دیگه گرمه؟ 

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

وا خب شاید برا کس دیگ ای میزاره چرا ب خودت گرفتی 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا خب شاید برا کس دیگ ای میزاره چرا ب خودت گرفتی

پس ببخشید خیلی گوه میخوره میاد به من نخ میده میگه امروز خوشگل شدی و نمیدونم کجا 2تایی مهاجرت کنیم و فلان

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

چرا به خودت گرفتی !؟

من به خودم نگرفتم دارم از شماها میپرسم.سوال منم با سوال جواب ندید

ساعد سهیلی تواولین جلسه ک اون دخترفرانسویه رو دید ازش خواستگاری کرد... مردا کسیو بخوان نمیزارن بقیه بقاپنش

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

نمیشه سردرآورد باید صبرکنی خودش حرفی بزنه‌.شایدم حدس میزنه ک ببینی ،همونطورکه سرچ کردی اسمشو.شایدم پای یکی دیگ وسطه فقط یه جوری رفتارکن باهاش ک بعداناراحت نشی یعنی احتماله همه چیوبده

وا ازکجا میدونی بیو عاشقانه واسه تو گذاشته؟؟😐😂احتمالا یا زن داره یا تو رابطست

زن چیه مجرده حتی میگه دوس دخترم نداره.منم نگفتم واسه من گذاشته میگم فازش چیه با کسیه یعنی

من به خودم نگرفتم دارم از شماها میپرسم.سوال منم با سوال جواب ندید

بله امپراطور 🤣🤣🤣 

خیلی ساده ای که به خودت گرفتی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
زن چیه مجرده حتی میگه دوس دخترم نداره.منم نگفتم واسه من گذاشته میگم فازش چیه با کسیه یعنی

بله با کسیه چون اون ایدی و شماره بهت نداده فکرنمیکرده بری پیجشو پیداکنی وگرنه بیو عاشقانه نمیذاشت

پسرا اکثرا همینن با چندنفر میرن تو رابطه چندنفرم میخوابونن تو اب نمک

نمیشه سردرآورد باید صبرکنی خودش حرفی بزنه‌.شایدم حدس میزنه ک ببینی ،همونطورکه سرچ کردی اسمشو.شایدم پ ...

یکی حرف حساب زد این وسط🙏🏼

یعنی با خودش گفته حتما من ب این نخ میدم اینم احتمالش هست از روی فضولی یا هرچی اسممو سرچ کنه بیو مو ببینه؟ 

ی حس کثیفی بهم میگه دوس دختر داره جای دیگه منو این ور داره تو آب نمک میذاره

بله با کسیه چون اون ایدی و شماره بهت نداده فکرنمیکرده بری پیجشو پیداکنی وگرنه بیو عاشقانه نمیذاشتپسر ...

الهی بمیره ایشالا

چه مثبت اندیشی تو هستی 😄

به تو پیشنهادی نداده که واسعه تو گذاشته باشه لابد با یکی دیگست اینهمه دختر وجود داره بره تو رابطه ، به تو قولی نداده متعهد تو باشه که بیو رو فکر کردی برای تو زده حتی پیشنهادم نداده پسری با این سرزبون ، فکر کردی توانایی پیشنهاد دادن نداره میخواست تا حالا یه حرکتی میزد

اینو واسعه یکی دیگه زده 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
پس ببخشید خیلی گوه میخوره میاد به من نخ میده میگه امروز خوشگل شدی و نمیدونم کجا 2تایی مهاجرت کنیم و ...

خب واقعا اره 😐 بنظرم بهش محل نده زیاد 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶