2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 132 پست
آخه روم نمیشه ...باشه میگم من خیلی دنبال کار خونگی بودم بعدش یه نفر پیشنهاد داد مارشمالو درست کن بفر ...

الهی که خدا بهت رزق و روزی زیاد بده من استعداد این کار رو ندارم ولی فکر میکنم استعداد خیاطی را و دارم میخوام شروع کنم یاد بگیرم شاید خدا خواست و تونستم باهاش درامد داشته باشم خیلی زیاد فشار روی همسرمه 

بعد از تموم شدن کارش بدون این که بیاد غذا بخوره مستقیم میره اسنپ تا بتونه قسطا رو بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سه ساله تو خونم هستم ولی هنوز بیپولیش وتسه ساختو کوفتو مرگ باهامه همین امشب یسر گریه کردم که پس فردا شب یلداس نریم جایی که بنا نباشه خرج اضافه کنیم ولی ول نمیکنن بیاین شمام 

بریم هم جمع های زیادمون دنگی دونگیه

کدوم شهرآجی؟لطفایه کم راجبش بگو منم دلم میخادتوخونه کارکنم وضع اقتصادیمم ازهمه داغونتره

منکه زاهدانم 

تو هر شهری که باشین این کار درامد دارع 

دیوار نویسی ، پرده نویسی ....پرده مراسم ترحیم و....

اینها خیلی در امد دارع 

توی دیوار اگهی کن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نظرشماست ولی بچه هم دلگرمی وآرامش هست تو این اوضاع و تو جریان من میگم خداروشکر خوبه حداقل شاید سختیم ...

اخه بچه ها چه گناهیی کردن که تو سختی باشن...والا از این وضع جامعه میترسم راستش رفتم آزمایش اولیه اقدتم به بارداری دادم ولی هنوز اقدام نکردم میتزسم

پس من باید خون گریه کنم که نه خونه دارم،نه سرمایه،سالی دو مرتبه لباس میخرم،اونم برای محل کارمتازه ای ...

عزیزم شما دیگه با دوتا شغل چرا

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹
اخه بچه ها چه گناهیی کردن که تو سختی باشن...والا از این وضع جامعه میترسم راستش رفتم آزمایش اولیه اقد ...

دیگه نمیدونم بخدا 

منکه زاهدانم تو هر شهری که باشین این کار درامد دارع دیوار نویسی ، پرده نویسی ....پرده مراسم ترحیم و. ...

اینقددیوارآگهی دادم دریغ ازیه تماس واسه دلخوشی اتفاقاهمین چندوقت پیش دیوارنویسی مدرسه دخترونه کارکردم کارم خیلی قشنگ دراومد بااینکه برااولین بارم بود ولی بعداون دیگه هیچ خبری نشد خط ونقاشیم خیلی خوبه ولی مثل اینکه مردم شهرما اصلا دنبال هنرنیستن

منکه زاهدانم تو هر شهری که باشین این کار درامد دارع دیوار نویسی ، پرده نویسی ....پرده مراسم ترحیم و. ...

عزیزم این دیگه تخصص میخاد

اینقددیوارآگهی دادم دریغ ازیه تماس واسه دلخوشی اتفاقاهمین چندوقت پیش دیوارنویسی مدرسه دخترونه کارکرد ...

شوهر دوستم کارمتد بود میخواست و همین هنر رو هم داشت خانمش می گفت از حقوق کارمندی بیشترع گفت از اینراه خونه خریدیم ....عزیزم فقط تبلیغ کن تنها راهش همینه ....زیر کارهاتون شمارع تو بزار ....برو شهرداری اونجا شاید برای پارکها دیوارنویس و نقاش خواستن 

شما که هنرشو دارین دست روی دست تزار 

کار کارتون کشیدن بلدین ؟

نقاشی با کامپیوتر منظورمه اونهم مشتری داره ولی من اطلاع دقیق ندارم ولی اینترنتی فروش میرن شما باید از یکجایی شروع کنی 

ببخشید روی دیوار منزلت تابلو بزن که جذب مشتری بشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم این دیگه تخصص میخاد

نه فقط هنر میخواد ...نوشتن روی پارچه یا دیوار فقط خط خوش میخواد 

قبول تبلیغات نوبسی روی دیوار یا نوشتن متن ترحیم روی پارجه هنر میخواد نه تخصص

من حاضرم خونه بقیه برم کار کنم ولی همسرم نمیزاره الانم منتظرم بچم بزرگترشه جایی برم سرکار

برام آرزو شده گوشت بخریم گوشت چرخ‌کرده بخریم حالم دیه داره بهم میخوره غصه عالم آدم تو دلمه نمیدونم چ ...

سوره ذاریات طلاق مزمل انشراح رو هر روز بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.