2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 137 پست
شرایط منم بدتر از استارتره، پس کاملا میفهممشما از هرطرف به این قضیه نگاه کنید این ناشکریهنمیدونم چطو ...

اصلا هم ناشکری نیست هر وقت هرکس اومد یه چی بگه و درددل کنه از قدیم تو سرمون کردن ناشکری 

عزیزم لابد شرکت نفیس و این چرت و‌پرتاس بابا ول کن این بیچاره رو‌ننداز تو‌ منجلاب من یه مدت بودم همش ...

عزیزم تو هر کاری هستن آدمای موفق و آدمای شکست خورده 

قطعا شما برای باز کردن یه مغازه پیش یه آدم ورشکست نمیرین برای مشاوره بلکه از کسی مشورت میگیرین که تو کارش موفق بوده حتی تو کنکور دانشگاه 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چیش عجیبه؟؟؟؟من این خانومو کامل درک میکنم شما نمیفهمی بعد ۱۵ سال با سه بچه نتونی بری خونه ی خو ...

عزیزم ازین آدما زیادن خونه ی من هم قیمت یه ماشین دنایه وقتی ی پژو بشه آرزو وقتی شوهرم با ماشین پراید۸۹ هی خراب میشه از جوونی و زندگیش میناله چرا دلم نگیره از این وضع بازم خدایا شکرت یادم نمیره من ازخدا گله ندارم هیچوقت

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹
شرکت چی من نه قیافه دارم نه سرزبون

یه شرکت هرمیه که بصورت غیر حضوری باید محصولات آرایشی بهداشتی رو بفروشی ب بقیه یه سودی هم ب خودت میدن ولی اصلا بدرد نمیخوره 

همش محبورت میکنن زنگ بزنی ب بقیه بگی بیا بخر هم‌گرونه هم بی کیفیت

حالا نمی‌دونم منظور اون بنده خدا چی بود ولی اگه این شرکتای هرمیه بدرد نمیخوره

اصلا هم ناشکری نیست هر وقت هرکس اومد یه چی بگه و درددل کنه از قدیم تو سرمون کردن ناشکری

این دیدگاه شماست

دیدگاه من اینه که اگه بعد از چندین سال زندگی، خونه بخرم ولو نتونم برم توش زندگی کنم، ولو نتونم مثل سابق هزینه کنم، سر از سجده شکر برنمیدارم.

کسی مثل من که هر سال اثاثش رو روی کولش میذاره از این خونه به اون خونه فقط میفهمه من چی میگم

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

ماهم همین طور دلم یه رستوران رفتن روزای بدون دغدغه رو میخواد باردار بودم شوهرم پول بستنی هم نداشته انقدر بهم سخت رفته می‌ره ک همش ترس لرزه گریه دعوا لباس های کهنه مردم میپوشم بخدا سه سال میخواستم پالتو بخرم نمیشد امسال بالاخره موفق شدم شاید دوسالی هس لباس نگرفته مامانم برام کم بیش میخره برا بچه ام ولی شوهرم ن واقعا نمیتونه دروغ چرا آخه خیلیی هم مشکل درد داریم دائما دستمون ب مریضی ماشین قسط همه چی بنده الان امشب البته خدا کنه خوب بشه فدای سرش فقط شیصد دارو های دخترم این اونش شده خودم چن وخ پیش کمرم شکست کمربندی ک دادم درست کنه بدون دارو اینا کمربندم چهارمیلیون شد دیه واقعا خودمم میمونم چی بگم 

بسیار خسته شدیمهرچی میدوییم نمی‌رسیمتلاش میکنیم پول جمع کنیم یک ارقایی پیدا کنه زندگیمون ، هیچی به ه ...

شوهرمم میگه الان ک نتونم با بچه هام بایه ماشین خوب منظورم پژو ایناست یه مسافرت معمولی برم بنظرت چن سال بعد ک دیسک کمر وپیری بیاد سراغم میشه؟بازم شاکر خدام خدا آدمو هیچوقت ول نمیکنه میون این آدما ک مرهم نیستن واسه دلت هیچوقت

این دیدگاه شماستدیدگاه من اینه که اگه بعد از چندین سال زندگی، خونه بخرم ولو نتونم برم توش زندگی کنم، ...

دعا میکنم صاحب خونه ای پر برکت و بزرگ در لوکیشن مورد نظرتون بشین الهی آمین 

این دیدگاه شماستدیدگاه من اینه که اگه بعد از چندین سال زندگی، خونه بخرم ولو نتونم برم توش زندگی کنم، ...

این دیدگاه شما دیدگاه قبل من بود منم با سه تا بچه و بچه ی چهارم تو شکمم هنوز مستاجرم 

خونه دارم و چندبار مالباخته شدم اما نمیتونم برم زیر سقفش زندگی کنم بعد ۱۵ سال 

خسته شدم 

منم مستاجرم و هر سال اثاث به کولم ....چه فرقی با شما دارم وقتی هیچ امیدی ندارم بتونم خونمو بزرگتر کنم با این تورم و پول پیش مستاجرو بدم

دعا میکنم صاحب خونه ای پر برکت و بزرگ در لوکیشن مورد نظرتون بشین الهی آمین

عزیزم چقدر مهربونی🥰☺️

ان شاءالله خدا جواب دل مهربونتو بده❤️

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

ماهم همین طور دلم یه رستوران رفتن روزای بدون دغدغه رو میخواد باردار بودم شوهرم پول بستنی هم نداشته ا ...

ایشاا... گذر هیچکس به دکتر و درمون نرسه بحق حضرت زهرا الهی خدا به همه اونقد بده ک حسرت زندگی بقیه رو نخورن دعام همیشه اینه

ایشاا... گذر هیچکس به دکتر و درمون نرسه بحق حضرت زهرا الهی خدا به همه اونقد بده ک حسرت زندگی بقیه رو ...

هعی خدا

هر وقت بچم میگه یه چیزی میخوام میگه میدونم چون پرجمعیتیم نمیتونیم بخریم 

همش خودمو سرزنش میکنم چرا حامله میشدم 

حالا هی همه بگن ناشکری نکن جواب بچه هامو کی میده واقعا

خدا مگه نمیگن روزی رسونه