جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره عزیزم خیلی خوبه من حتی دیگه کار ناخون و گذاشتم کنار حالا هم سر زندگیمم هم کارمو دارم
دور و برت خیلی ادمه؟
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞
تا میایم ی نفس راحت بکشیم یهو ی جا در میره تازه خونه از خودمونه شوهرم رفته شغل دوم از اون فقط درامد در حد گذران تا سر ماه در میاره خسته شدیم عیین باتلاقه هرچی دست و پا میزنی بیشتر فرو میری
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
بچه هام اونقد کم توقعن دلداریمن واسه روزای سخت ولی دوست داشتم خیلی عالی زندگی کنن نه برمیگشتم عقب خی ...
اشکال نداره هدفتو بزار رو بچه هات
درس بخونن رشد کنن
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞
تلاش میکنیم پول جمع کنیم یک ارقایی پیدا کنه زندگیمون ، هیچی به هیچی
واقعا خسته شدم
حس میکنم جوونیم هدر رفت و همش به صبر گذشت
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
واقعا چیش عجیبه؟؟؟؟من این خانومو کامل درک میکنم شما نمیفهمی بعد ۱۵ سال با سه بچه نتونی بری خونه ی خو ...
شرایط منم بدتر از استارتره، پس کاملا میفهمم
شما از هرطرف به این قضیه نگاه کنید این ناشکریه
نمیدونم چطور توضیح بدم که متوجه بشید!
غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!
با اینکه وضع مالی مون خوبه ولی ازته دلم ناراحت و غمگینم از وضع موجود به شوهرمم اتفاقا دیشب میگفتم چطور میشه خوشحال و شاد بود در حالی که وضع مردم این طوره
عزیزم چیزای فانتزی با نمد یا خمیر چینی درست کن. ببر به مدارس نشون بده. به عنوان گیفت تو جشنهاشون. البته که باید پررو باشی. من کلی ازین هنرا بلدم اما سرزبون دار نیستم. یا تو مغازه های شهرتون. یا اینکه سبزی خشک اینادرست کن بسته بندی کن ببر به معلمها و بیمارستانها به کارمندای خانم بفروش
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را