سلام دوستان.میدونم خرید خونه حُسن های زیادی داره ،اما دختر بزرگم ده سالشه و از این به بعد باید تو اجتماع باشه.خب قطعا محله ای که زندگی میکنیم تو رشد و آینده ی بچه هام تأثیر زیادی داره
اما خب خرید خونه م سرمایه ی زندگیه و میدونم خوبیاشو
اما واقعا نمیتونم انتخاب کنم که کدوم درست تره.دلم با اجاره ی خونه تو یه محله ی خوبه.میخوام بچه هام مدرسه خوب برن،باشگاه خوب برن.پارک درست حسابی برن،همسایه هامون درست حسابی باشن.که اینا تو پایین شهر نیست
کسی ناراحت نشه.من خودم بچه ی پایین شهرم.تو همین محیط رشد کردم که میگم.نمیگم بد بود اما خوبم نبود.تازه قدیم زندگیا و آدما مثه الان نبود
الان جرأت ندارم بچه هامو ببرم پارک محلمون،همش بوی گل میاد،گوله گوله نشستن دارن مشروب میخورن یا دختر پسراا .... یا همش دعوا میشه فحشای رکیک میدن.اصلا نمیخوام بچه هام تو این محیط بزرگ شن.تازه ما خیلی ام پایین نیستیم و وسط شهریم تقریبا.همیشه پارک بخوایم ببریم میریم بالاتر.
اما خب اگر بخریم اینجا،بچه هام باید تو همین محیط بمونن و تا سالیان سال نمیتونیم محلمون رو عوض کنیم.چون تا خرخره میریم زیربار قسط و قرض.اول میگفتم بخریم بدیم رهن خودمون بریم یه جا دیگه اما نمیشه.پولشو نداریم.بخوایم بخریم دیگه هیچیییی نمی مونه
خیلی مستأصلم نمیدونم باید چیکار کرد .ممنون میشم نظرتونو بگید عزیزان