2777
2789

دوستم تعریف میکرد ک 

۵ هفته اشه آزمایشش مثبت شده 

۵ سال دوست بودن ۱ سالم هست که عقد بستن 

جهیزیه اش هم آماده هست 

دوستم ۲۵ سالشه شوهرش۳۰

ولی شوهرم اول خوشحال شد 

و فردا پشیمون شده و میگه الان و بلا سقط 

میگه من روم نمیشه هنوز خونه خودمون نرفتیم برم به مامانم بگم 

و الان ۳ روزه نظرش عوض نشده 

الانم قهر کردن 

دوستمم میگه از چشمم افتاد 

و میگ از فردا میرم سر کار 

پول رهن خونه جور کنم و هزینه زایمان و…

طلا هم داره بفروشه 

بعدشم  مستقل بره زندگی کنه با بچه 

و میگه ک نمیخواد خانواده ها بفهمن میترسه به شکایت و ابرو ریزی برسه 

حالا نظر شما چیه به نظرتون بهترین کار چیه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب سقط کنه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

نظرم اینه دوستت عقل نداره که تو این سالها طرفشو نشناخته بعدشم زود وا داده و اینکه مجبورش نکرده جلوگیری کنه الانم داره احساسی تصمیم میگیره

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

چه شرایط سختی خدا رحم کنه 

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

دوستتم زیادی زندگیو فانتزی گرفته خانم باردار کجا کار کنه با چقد حقوق که بتونه خونه اجاره کنه پدرشم که دیگه هیچی  برا همینه میگن‌ تو‌عقد رابطه نداشته باشین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید