2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار بچگیشون بکنن چیکارشون داریمن گفتم کاش من حاش بودم با این چیزا خوشحال میشوم

بخدا ما مشکلی نداریم با سرگرمیشون و خوش بودنشون

ولی اخه خوش بودنی که ضرر نباشه!

ته این چیزارو دیدم هم تجربه کردم و هم به عینه توی چندصد نفر دیدم.

امکان نداره اون چندصد نفر به صورت اتفاقی این نتایج رو چشیدن باشه از این سرگرمی.

سرگرمیشون تعصبیه ، حالا الان که کلی ارمی بچه سال ریختن توو تاپیک و توهیناشون شروع شد میگم بهت چرا گفتم تعصبی .

و ناسالم،

که پیگیر افراد مجهول الهویه هستن.(جنسیتی)

بخدا ما مشکلی نداریم با سرگرمیشون و خوش بودنشونولی اخه خوش بودنی که ضرر نباشه!ته این چیزارو دیدم هم ...

گلم من خودم آرمیم و واقن هیچ تعصب بیجا ندارم و حتی ب شمام توهینی ندارم حالا این علاقه خودته ک بخای دوسشون داشته باشی یا ن ..اما اونا فق خواننده ن ن چیز دیگ ایی مام هم طرفدارشونیم ن ضرری به شما رسوندن ن حتی میدونن شماها وجود دارین ی ذره توهین و هیت شمام از حساب میلیاردی شون‌ ی ذره م کم‌نمیکنه!

فق بهتره تنفرتونو نسبت بهشون واس خودتون نگهه دارین نیاز نیس هر جا رفتین جار بزنین و ب طرفداراشون توهین کنید همینن!

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

نمیدونم چند سالشه اما فکر کنم که بگذرهمیگن به سن نیست فناشون اما به سنه خوشبختانهمن خودم این دوران ر ...

دقیقا منم همینطور :)

ولی راجب اینکه میگی به سنه و میگذره باید خدمتت عرض کنم که درکمال ناباوری کلی خانوم بالای ۲۰ سال حتی بالای ۳۰ سال دیدم که به شدت تعصبی فنن. حتی طرف متاهله و بچه داره.

اون بچه قراره با چه عقایدی و چه جوری بزرگ شه واقعا.

بیشتر از اونی که فکرمیکنیم این سلبیریتیا تاثیر دارن روی همه چیزِ ادم.

اره ترویج همجنسبازی👌

چیمیگی؟😐😐

بیشتر ازین عقلتو ضایه نکن لطفا ..تازه اومدم یکم باهات مودبانه حرف بزنم

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

تتلو کار خاصی می‌کرد همشون یه جوری میان بالا بین نوجوون هایی که تو‌سن بلوغ هستن

خب حالا کی گفته که فن های تتلو نرمالن؟ ( جز اونایی که عاقلانه طرفداری میکنن و افراطی نیستن منظورم)

دقیقا منم همینطور :)ولی راجب اینکه میگی به سنه و میگذره باید خدمتت عرض کنم که درکمال ناباوری کلی خان ...

اسی ب نظرم شما کلا خودت نیازمند ی آپدیت جدید هسی😂

این عقاید واس دهه ۳۰ ۴۰ بوده .اگ اینجوری پیش بری توسط خوده جامعت برگشت میخوری .خودتو درست کن

دقیقا منم همینطور :)ولی راجب اینکه میگی به سنه و میگذره باید خدمتت عرض کنم که درکمال ناباوری کلی خان ...

اره دقیقا کاملا حرفتو قبول دارم

خیلی مسخرست علاقه ی مضاعف بهشون

ببین کل زندگیم رو تحت شعاع قرار داده بود

واقعا

هیچی نداشتم دیگه کل زندگیم همینا بودن انقدر بدبختی کشیدم انقدر من عجیب شده بودم

ملمان بابام باورشون نمیشد

تا در نهایت به خودم اومدم

قشنگ یه سنیه برای آدم هایی که عاقلن یه سریام دیگه واقعا عقل ندارن چی بگم

بله

گلم من خودم آرمیم و واقن هیچ تعصب بیجا ندارم و حتی ب شمام توهینی ندارم حالا این علاقه خودته ک بخای د ...

عزیزم بیشتر دقت کن،تنفری درکار نبودا! فقط اینکه واسه یسری این چیزا دستاورد محسوب میشه جای حسرت داره برای دختر پسرای سرزمینم . همین! 

و من از ارمیا تنفر ندارم

الخصوص ارمیای ایرانی

چون بچه های سرزمینِ خودمن چرا باید متنفر باشم ازشون؟

از خودِ خودِ بی تی اس متنفرم ( و گروهای مشابه )که تا این حد یسری هارو از رده خارج کرده.

البته منظور همه ی ارمیا نیست

کسایی که بیش از حد و افراطی طرفدارن منظورمه.

اره ترویج همجنسبازی👌

ببین میگن که اینطور نیست و خودمم میگفتم اینطور نیست اما هست 

شاید در رفتار نباشه اما در پسرش مغز مخاطب رو به سمت این چیزا هم میبره 

فندومشون کلا در این سمت و سوی همجنسگرایی هستن و شیپ میکنن

بله