2777
2789
عنوان

بارداری در قمر در عقرب

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 24 پست
من هیییییچ اعتقادی به قمر درعقرب ندارم وجود بچه برکته خلقت خداست نه شومه نه نحسه نه هیچ چیز دیگه ای ...

شوهرم هم میگه اینا همش خرافاته ولی دست خودم نیست ، انگار این چیزا همش بهم تلقین منفی میکنه ، حالمو بد میکنه 😔 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا شاید باردار هم نباشم ...به شوهرم میگم مسخرم میکنه میگه همه اینا خرافاته !!!

خرافات که نیست عزیزم سرچ کن توگوگل بخون 

اما مادربزرگ من همیشه میگه کارای مهمتونونگا کنید تواین روزا انجام ندید مثل خریدمثلا ملک ماشین اقدام بچه وازین حرفا

اما اگه یادتم رفت دقت نکردی اون روزه به ف ال نیک بگیر واثلا تقویمونگانکن بی اثرمیشه

شوهرم هم میگه اینا همش خرافاته ولی دست خودم نیست ، انگار این چیزا همش بهم تلقین منفی میکنه ، حالمو ب ...

وای تروخدا دست بردار از این فکرا وسواس میگیریا

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
یه سری تو اینترنت نوشته بود اگه سرچ کنی میبینی که نوشته آمیزش توی قمر در عقرب مکروهه !!! ولی بعضی جا ...

میخواستم بدونم حدیث معتبری هستش که اینو بگه باشه سرچ میکنم،

ولی اگه باردار بودی خداروشکر کن و بسپار به خودش، من اوایل ازدواجم کتاب ریحانه بهشتی گرفته بودم همه ی اعمالشو انجام میدادم شوهرمم مجبور میکردم دعاهارو بخونه ولی وقتی چند سال گذشت و مدام این دکتر اون دکتر میرفتیم فقط درگیر داروها و آزمایشا و... بودم،

شماهم استرس الکی نکش اگه شده باشه خواست خدا بوده و پر برکت خواهد بود بسپار به خودش

وای تروخدا دست بردار از این فکرا وسواس میگیریا

راست میگی ، حق با توئه ، اصلا همین ناراحتی ها و گریه ها اثرش از قمر در عقرب ممکنه بدتر باشه چون قمر در عقرب فقط مکروهه و ممکنه اصلا هیچ اتفاقی هم نیوفته ولی همه دکترا میگن مادر حامله نباید غصه بخوره 

میخواستم بدونم حدیث معتبری هستش که اینو بگه باشه سرچ میکنم،ولی اگه باردار بودی خداروشکر کن و بسپار ب ...

ممنونم ، ایشالا شما هم به زودی یه بچه ی همه جوره خوب قسمتتون بشه 😊🙏🌹