ماهسونگ مدیر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2599 عنوان معجزه❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 20 پست بیاید بگم بهتون❤️ التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏 دیروز | 22:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 17445 خونه خریدم بچم دارو اشتباهی خورده بود ممکن بود بمیره😭کار شوهرم که یکدفعه حقوقش زیاد شد عزیزم خوشحال شدم ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2599 واقعا!!؟خیر ببینین انشالله همیشه حاجت روا باشینالتماس دعای زیاد ممنون عزیزم یک مدت بخون بعدش معجزه ببینی دیگه ولش نمیکنی التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2599 من خوندم نتیجه نگرفتم عزمزمه چقدر خوندی و چطوری؟ التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2599 عزیزم خوشحال شدم ممنون عزیزم الهی به تمام آرزوهای قشنگت برسی التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
leahahah عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 1075 گاهی روزی ده بندشو گاهی هم کامل خوندم یه حاجت دارم کاری نشد که براش نکرده باشم چند ساله درگیرشم البته دوباره میخوام اونو با نماز استغفار بخونم شاید بخشیده نشدم تا گره های زندگیم باز بشه نمیدونم
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2599 گاهی روزی ده بندشو گاهی هم کامل خوندم یه حاجت دارم کاری نشد که براش نکرده باشم چند ساله ... عزمزمه اولش بگم یه عهدی با خدا ببند وحتما حتما به عهده عمل کن اینکه گاهی بخونم گاهی نه خیر یکسال هر شب کامل بخون دلت شکست گریه کن مطمعن باش حاجت روا میشی نشدی منو فحش بده!فقط حاجتت شرعی باشه ها التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏