2777
2789
عنوان

چه حرکت و کاری از عشقتون رو فراموش نمیکنید🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 64 پست
دلیلش چیه رمانتیکه که😐

👀

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
وقتایی ک آروغ میزد هوا رو با بوی پیاز و نعنا عطر آگین میکرد🥹🫶🏻

جرر ی بار آبگوشت با پیاز خورد گفت منو نبوس دهنم بوی پیاز میده... منم اینقدررررر میبوسیدمش میگفتم‌منم الان دهنم بوی پیاز گرفت مساوی شدیم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بخدا تو باغ نهال گوجه میکاشتیم یهو بیل گرفت دستش گفت نگا میگم مخت سفته کسی باور نمیکنه بعدم با ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای تشنج کردم انقد خندیدم خدا خیرت بده دختر

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

ارام باش 🤣🤣🤣

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

ی بحثی کرده بودیم بعد من غر میزدم اونم رفت سرکار من داشتم ظرفا رو میشستم دیدم بعد ۵دقیقه در خونمون باز شد یهو اومد بغلم کرد گفت میدونی ک من عاشقتم الان دارم میرم سرکار باهام قهر نکن وگرنه تمرکز ندارم هروقت ازم ناراحتی ی بلایی سرم میاد بعدم منو بوسید گفت همیشه دوسم داشته باش🥲🥲دلم برا این حرکتاش نره یعنی؟😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

۱۵ سال پیش 

۱۶ آذر برف خیلی سختی اومده بود و تا زانو برف بود 

برای بار اول بهم زنگ زد و گوشیش آنتن نداد و قطع شد 

از خونه هم پیش خانواده ش نمیتونست زنگ بزنه 

تو اون برف و بوران رفت  از باجه تلفن کارتی بهم زنگ زد 😔💔

ولی بزرگترین ضربه ی زندگیم رو از همین آدم خوردم و زخمش هنوز باهامه 

اینو فراموش نمیکنم که بهم پارسال گفت برام مهم نیستی برو گورتو گم کن همیشه یه یاذمه هروقت میاد محبت ک ...

اععع سلام عزیزم چطوری خوبی🤩از اون موقع که زایمان کردی دیگه پیدات نکردم تو سایت اسم کاربریت هم یادم رفته بود چطوری خوبی

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

اسی این همه همودوس داشتین پس چراکات کردین چرابله روندادی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اره بخدا تو باغ نهال گوجه میکاشتیم یهو بیل گرفت دستش گفت نگا میگم مخت سفته کسی باور نمیکنه بعدم با ب ...

با این شوهر پیر نمیشی 

دور از جونت دق مرگ میشی 😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
وقتایی ک آروغ میزد هوا رو با بوی پیاز و نعنا عطر آگین میکرد🥹🫶🏻

🤣🤣🤣

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷