2777
2789

ی هفته ست که این ویروس رو گرفته 

۳ تا دکتر بردم آمپول و قرص و دارو همههه چیز ولی خوب نشد دختری که ی جا بند نمیشد حالا یا همش خوابه(به خاطر داروهای خواب آور) اگرم بیدار باشه سرشو میذاره رو شونم اصلااا حتی حال نداره بشینه😭😭😭

دکتر گفت اگه تا فردا خوب نشد فردا بستری میشه 

حالا چی کار کنم من دارم دق میکنم از نگرانی😭😭😭

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا سلامتی بده عیب نداره بستری بشه بیشتر بهش می رسن زود خوب میشه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

پسر یکساله منم همینطورعلایمش چیه؟

سرفه خس دار 

تب بی حالی

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
خیلی ویروس بدیه پسرم منم گرفت وای ازبینی و چشمش عفونت میزد بیرون خیلی بد بود

چند وقت بعدش خوب شد؟؟؟

پسر یکساله منم همینطورعلایمش چیه؟

عزمزمه پسر شما در چه حاله علائمش چیه